Sve žene braće Đoković

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen/Instagram/@letitessari/@tilaralic, E-Stock/Časlav Vukojičić, twitter @iLidija

Iako su rođena braća, ukusi su im potpuno različiti.

Ljubavni život Novaka Đokovića, ali iz nekog razloga i njegove braće Marka i Đorđa, oduvek je privlačio pažnju, a javnost je upoznata samo sa nekoliko žena sa kojima su ih mediji povezivali.

Svaki njihov korak budno se prati i mada se trude da privatnost drže iza zatvorenih vrata, to im ne polazi uvek za rukom, pa smo tako ipak upoznati sa nekim od devojaka sa kojima su Đokovići bili u romantičnim vezama.

Lidija Popović

DJ Lady Lee Foto:twitter @iLidija

Bilo je to pre nego što je Novak Đoković postao planetarno popularan i najbolji na svetu u tenisu.

Lidija je DJ poznata po imenu Lejdi Li, a mnogi je nazivaju i „srpskom Džej Lo“.

Njihova ljubav nije dugo trajala zbog obaveza srpskog tenisera, koje su tada postale drastično veće. Pokušali su da održe vezu na daljinu, ali kada su shvatili da to ne ide baš kako treba, odlučili su da je prekinu.

DJ Lady Lee Foto:twitter @iLidija

„Nole je za vreme naše veze uvek bio pažljiv i nasmejan, ali to je bilo kada nije imao obaveze kao što ima danas. Sada nosi veliki teret na leđima kao slavni muškarac u svetu sporta. Naravno da Nole nije papučar“, rekla je u jednom intervjuu Lidija.

Ovaj par je navodno raskinuo jer im se na putu isprečila baš Novakova karijera, a nedugo nakon raskida sa Lidijom Novak je uplovio u ljubav sa Jelenom Ristić, koja je danas njegova supruga.

Jelena Đoković

jelena đoković
Jelena Đoković, Foto: Dave Shopland/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sada već daleke 2005. Jelena i Novak su se preko zajedničkih prijatelja upoznali i ispostavilo se da je to bila ljubav na prvi pogled. U narednim godinama njih dvoje su postali simbol podrške i zajedništva. Prošli su i lepe i teške trenutke.

Spojila ih je ljubav prema sportu jer je Jelena prvo trenirala tenis, a zatim atletiku. U narednim godinama Jelena se s Novakom odselila u Monte Karlo gde je uz njegovu karijeru gradila i svoju. Postala je i direktorka Fondacije Novak Đoković.

Jelena Đoković je uvek otmena i sofisticirana, ali pokazala nam je i da joj je prirodna lepota često na prvom mestu. Šminku sve ređe nosi, u odevanju ne voli mnogo da esperimentiše. Ipak, ona redovno zablista na svečanostima na kojima se pojavljuje s Novakom i o njenim autfitima se potom dugo govori.

Ona je Novakov najjači oslonac.

Letisija Tesari

Marko Đoković i lepa Brazilka zajedno su već godinama. Međutim, za razliku od Jelene i Novaka, srednji brat Đoković ne deli mnogo svoju ljubav sa drugima. O njegovoj vezi sa Letisijom Tesarom zna se tako malo da nije sasvim sigurno ni da li su u braku.

O tome se šuškalo prethodnih godina, nagađali su neki da su se tajno venčali, ali otac Srđan Đoković je sve to negirao i naveo da će se znati ako se svadba bude desila.

Ipak, mnogi veruju da su se Marko i Letisija ipak venčali tajno jer ne vole medijsku pompu i žele da se sakriju od zantiželjnih pogleda.

Njih dvoje svoj svet grade u Marbelji.

Tamo se Marko skrasio, tamo se upoznao sa Letisijom i tamo radi na teniskoj akademiji. Inače, i on se ranije bavio tenisom, ali onda je napustio taj sport.

Ona je dizajnerka koja je život posvetila umetnosti.

Mada se o njoj ne zna mnogo, na osnovu njenih fotografija da se zaključiti da dugonoga Brazilka obožava prirodu, da joj godi život na moru, ali i da je vrlo poetična, prava umetnička duša.

To je pokazala i jednom svojom javnom porukom za Marka.

„Marko… Ne znam odakle da počnem kad pričam o tebi, kad te pogledam jer moja osećanja prema tebi ne počinju i ne završavaju se. Ne postoje reči kojima mogu da iskažem kako se osećam u trenucima kad smo zajedno. Volela bih da mogu da objasnim neobjašnjivo, svaki put kada pokušam da otkrijem šta je to što osećam prema tebi, iznova… ne znam odakle da počnem. Moja ljubav prema tebi počinje svaki dan, kao da je to početak nečeg potpuno novog i neobjašnjivog. Za početak bih mogla da kažem da te volim“.

Tijana Ralić

Pre sadašnje supruge Saške Veselinov, najmlađi brat Novaka Đokovića Đorđe bio je u vezi sa prelepom brinetom Tijanom Ralić.

Iako je sada u srećnom braku u kom čeka bebu, javnost se i dalje seća Tijane sa kojom je Đorđe bio skoro šest godina u ljubavi.

Tijana i Đorđe nisu preterano govorili o svojoj vezi u javnosti, a kada su to činili, obično bi objavljivali zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Tijana je neretko znala da se pohvali kako zajedno provode vreme na putovanjima ili na koji način je Đorđe iznenađuje.

Iako se šuškalo kako će se veriti, Tijana i Đorđe su stavili tačku na svoju ljubav, a kao razlog raskida tada se u medijima navodila česta razdvojenost.

Tijana se jednom prilikom oglasila povodom raskida preko Instagram storija, kada je otkrila da je ona okončala vezu, ali i da je „prerasla Đokovića“.

„Meni je bilo užasno teško jer sam se sve nadala da će se nešto promeniti, ali kada prerasteš osobu i odnos uopšte, ne vredi nadati se da će biti bolje. Svako čekanje samo otežava i tebi, a i osobi sa kojom si u vezi“, napisala je Tijana.

Tijana je trenutno u drugom stanju i čeka bebu sa fudbalerom Aleksom Damnjancem.

Saška Veselinov

saška veselinov
Saška Veselinov Foto: Milan Maricic/ATAImages

Ljubav između Saške Veselinov i Đorđa Đokovića se prosto dogodila. Vrlo brzo nakon što su se upoznali njih dvoje su otišli zajedno na letovanje.

Jednom prilikom Saška je ispričala kako ju je Đorđe posle samo 20 dana poznanstva pozvao da idu zajedno na more.

Nakon što su se vratili iznenadio ju je još jednom rečenicom, koju će pamtiti zauvek:

„Voleo bih da nam jedna destinacija bude dom, da se nakon putovanja vraćamo u istu kuću“, rekao joj je Đorđe.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Saška je model i influenserka koju na Instagramu prati više od 80.000 ljudi.

Tako je započela njihova zajednička priča. Ovaj par se u septrembru venčao, a kasnije su saopštili da je Saška u drugom stanju i da čekaju dečaka.

***

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram