Sve pogrešno s muškarcima staje u gadnu izjavu Bena Afleka

ben aflek
Foto: Amy Sussman / AFP / Profimedia

Holivudski glumac Ben Aflek nedavno je progovorio o svojim problemima sa alkoholom koje je ranije imao i za sve okrivio – bivšu suprugu Dženifer Garner.

“Imali smo brak koji nije uspeo. To se dešava. Ja nju poštujem i volim, a li nije trebalo da dalje ostanem s s njom“, počeo je svoju ispovest Ben.

Međutim, nije sve ostalo na tome. Kako je dalje naveo, čini se da je za sve njegove velike probleme kriv baš brak sa Garner, kao da ga je ona terala da pije.

Naime, Ben i Dženifer, koji su se venčali 2005, imaju ćerke Vajolet (16) i Serafinu (12) i sina Semjuela (9). Nakon razvoda on se vratio staroj ljubavi Dženifer Lopez, a ona je nastavila dalje sa Džonom Milerom. I otkad je Ben ponovo sa Džej Lo mnogi su primetili da je procvetao, da deluje mnogo srećnije i svežije. Jedan od razloga je što je u međuvremenu prestao da pije, što je svakako za pohvalu. Ali teško da je za pohvalu to što je svoje probleme sa flašom sada Ben pokušao da svali na bivšu ženu.

„Dugo sam pio relativno normalno“, prvo je rekao je za Njujork Tajms u februaru 2020.

„Onda sam počeo da pijem sve više i više kako mi se brak raspadao, pre šest, sedam godina. Moje opijanje je, naravno, stvorilo još više bračnih problema.”

A onda je nedavno Aflek priznao da bi „verovatno i dalje pio“ da je još uvek u braku sa Garner, prenosi usmagazine.

„Brak sa Garner je bio delimično razlog zašto sam počeo da pijem alkohol – osećao sam se zarobljeno. Mislio sam – ne mogu da odem zbog svoje dece, ali nisam srećan. Šta da radim? Onda bih popio flašu viskija na kauču, što se pokazalo da nije rešenje.“

Aflek je pokušao da ove teške reči ublaži tvrdnjom da zna da je Dženifer dobra mama, da se njih dvoje poštuju posle svega. Bio je svestan i da mora da se otrezni i to joj je i priznao.

„Rekao sam – u pravu si. Moram da prestanem da pijem“, kazao je Ben kako su potom on i Garner odlučili da prekinu jer nisu želeli da njihova deca uče po lošim modelima.

Pitanje je samo kakav uzor je njihovoj deci sada Ben ako već pokušava da na brak sa njihovom mamom svali svoje probleme sa alkoholizmom.

I ne treba da čudi što Bena već mnogi oštro kritikuju, posebno ako se zna da su on i Garner završili još 2015, a ona ga je vodila na rehabilitacije i nekoliko godina posle toga.

BONUS VIDEO: Pazite da ne preterate – Trovanje alkoholom

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram