Glup razlog što su Džej Lo i Ben Aflek uopšte raskinuli

Foto: Lionel Hahn / Zuma Press / Profimedia

Kao da smo se vratili kroz vreme u 2002. godinu, jer je ponovo aktuelan "Benifer"! To je bio naziv za par koji je pre skoro deceniju žario i palio - Dženifer Lopez i Ben Aflek. Šuška se da su opet zajedno, posle svega...

Ben Aflek i Dženifer Lopez provode vreme zajedno, skoro 20 godina nakon što je njihova ljubav facinirala svet – a oboje su nedavno izašli iz dugih veza. Aflek je raskinuo sa Anom de Armas, a Lopez sa Aleksom Rodrigezom.

Viđeni su zajedno u Los Anđelesu, a priča se i da su proveli zajednički vikend u Montani, što je dovoljno da fanovi zaključe da su ponovo u šemi.

 

Upoznali su se daleke 2002. godine na snimanju filma „Gigli“, koji ih je zbližio. Njih dvoje su glumili gangstere koji se zaljube jedno u drugo dok pokušavaju otmicu muškarca. Film je doživeo neuspeh na blagajnama i među kritičarima, koji su tvrdili da Aflek i Lopez nisu imali dovolljno hemije.

 

Ali vam ekrana sigurno jesu – Lopez je podnela zahtev za razvod od drugog supruga Krisa Džada u junu 2002, a veza sa Aflekom je postala javna. U novembru je već pala prosidba – Dženifer je ponosno nosila dijamantski prsten koji joj je Ben stavio na ruku. On se pojavio i u sportu za megahit „Jenny from the block“.

Njihova ljubav je brzo planula, ali se brzo i ugasila.

Pročitajte još:

Venčanje je bilo zakazano za septembar 2003. godine, a Lopez je najavila da će promeniti ime u Dženifer Aflek nakon venčanja. Međutim, nikada nisu stigli do oltara, otkazavši sve samo nekoliko dana pre ceremonije zbog „prekomerne medijske pažnje“. Glup razlog ako se vole, konstatovaće mnogi.

Svoj raskid objavili su u januaru 2004. Lopez će se nakon tofa udati za Marka Antonija u junu 2004. dok je Aflek te godine počeo da izlazi sa Dženifer Garner.

Oboje su imali samo lepe reči jedno za drugo u medijima.

„Slučajno smo se zatekli zajedno kada su se tabloidi tek rađali. Osećali smo samo veliki pritisak. U neko drugo vreme bismo možda ostali zajedno, jer je to bila iskrena ljubav“, rekla je Džej Lo 2016. godine.

Aflek je svoju bivšu nazvao „najvrednijom osobom u šoubiznisu“.

„Ona ima sjajan talenat, ali je takođe mnogo radila za svoj uspeh, i tako sam srećaa zbog nje što konačno dobija sve zasluge“, rekao je glumac u aprilu 2021.