Surova pravila kojih mora da se pridržava najbogatija devojčica na svetu

Princeza Šarlot
Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Njena neto vrednost je 4,1 milijardi evra.

Deca slavnih ličnosti su od malih nogu izložena javnosti i bogata su. A da li znate koje dete je najbogatije na svetu? Princeza Šarlot, osmogodišnja ćerka princa i princeze od Velsa Vilijama i Kejt Midlton. Njena neto vrednost je 4,1 milijardi evra prema rezultatima istraživanja kompanije „Outdoor Toys“ .

Da je malena princeza na vrhu liste i nije veliko iznenađenje. Ali, znate li da ona od malih nogu mora da poštuje neka stroga pravila ponašanja i stila odevanja.

Za početak, princeza mora da nauči četiri strana jezika. Pomaže joj dadilja Marija Turion Boralo od koje je, kako kaže, pokupila već dosta reči.

Pored toga, Šarlot još ne sme da sedi za stolom sa odraslima tokom obroka.

„Prvo mora da savlada pravila ponašanja. Do tada sedi za posebnim stolom“, objašnjava izvor blizak kraljevskoj porodici.

Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Obavezan je i ‘dres kod’, ali i ponašanje u skladu sa događajem, kao i poseban odabir aktivnosti, hobija i škole.

Kad god se princeza Šarlot pojavila u javnosti, bila je obučena po istoj „formuli“: u višebojnu haljinicu A kroja sa Petar Pan kragnom.

Šarlot obavezno ima i mašnice u kosi koje su jednake boji njenih haljina, a sve njene cipelice su model Meri Džejn. Par belih takvih cipelica Šarlot je nosila i na kraljevskom venčanju Megan Markl i princa Harija.

Princeza Šarlot će smeti da nosi tijaru tek kada se uda. Naime, u kraljevskoj porodici tijare su statusni simbol koji upućuje na to da je žena već udata i da ne traži muža.

Deca britanske Krune mogu da uživaju u vrlo sitnim darovima kao što je, recimo buket cveća.

Takođe, zabranjeno joj je da prisustvuje sastancima koje njeni roditelji imaju sa stranim političarima.

Pod lupom javnosti je od prvog dana i čini se, greške se ne praštaju.

Inače, u ovom istraživanju, princeza Šarloz je iza sebe ostavila brata Džordža (10) čija se vrednost procenjuje na 3,3 milijarde evra. Treće mesto zauzeo je Žak, prestolonaslednik Monaka i markiz od Boa iz kneževske dinastije Grimaldi. Njegova neto vrednost je 943 miliona evra.

Među prvih 10 našli su se i Stormi Vebster, ćerka Kajli Džener i Trevisa Skota, Nort Vest, ćerka Kim Kardašijan i Kanjea Vesta, Jutjuberi Vlad i Niki, Valentina Paloma Pino, ćerka Salme Hajek i Fransoe-Anri Pinoa, Maks i Ema Maribel Muniz, blizanci Dženifer Lopez i Marka Entonija, Suri Kruz, ćerka Kejti Holms i Toma Kruza, i Blu Ajvi Karter, ćerka Bijonse i Džej Zija.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Pinterest

Instagram