Detalj u autfitu Kejt Midlton o kom bruji svet

kejt midlton
Foto: WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kako će Kamila to doživeti?

Danas je istorijski dan za Veliku Britaniju jer je u toku krunisanje princa Čarlsa III. I dok su mnogi ičekivali princa Harija, posebnu pažnju, više nego inače, privukla je Kejt Midlton.

Jasno je bilo da će Kejt zablistati jer je ikona stila i očekivanja je i sada opravdala.

Obukla je kreaciju svog omiljenog dizajnera, Aleksandra Mekvina – prelepu svilenu haljinu boje slonovače, koja ima srebrni vez sa simbolima četiri matične nacije. Stavila je i divnu dijademu, skoro istu kakvu je ponela i njena ćerkica.

Foto: WPA-Pool/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ipak, ono što je privuklo najveću pažnju su njene – minđuše. Prelepe biserne minđuše sa dijamantima koje je Kejt stavila pripadale su zapravo pokojnoj princezi Dajani. Ona je tako na ovaj dan odala počast tragično stradaloj majci svog supruga Vilijama, nekadašnjoj britanskoj princezi.

To nije prvi put da Kejt radi nešto slično, ali mnogi su primetili da na današnji dan – kad Kamila, Čarlsova druga supruga, postaje krajica, Kejt zapravo šalje skivenu poruku sećanjem na Dajanu.

S druge strane, ona je odala počast i preminuloj kraljici Elizabeti ponevši ogrlicu napravljenu 1950. godine koju je Elizabeta rado nosila.

BONUS VIDEO: Da li je Megan s namerom zaklonjena svećom u TV prenosu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram