U njih sad gleda cela planeta: Ko su dve žene s kojima je Hari došao na očevo krunisanje

princ hari
Foto: Richard POHLE / AFP / Profimedia

Megan nije tu, ali Hari nije sam...

Čarls III možda jeste glavna figura današnjeg krunisanja u Londonu, ali sve oči uprte su u njegovog sina Harija, odmetnutog princa, kako ga zovu mnogi. Njegov dolazak iz Amerike privukao je veliku pažnju, posebno jer je bilo pitanje da li će uopšte biti pozvan.

Mnoge je zaintrigiralo i s kim se to pojavio princ Hari, pošto je već bilo poznato da Megan neće biti tu.

On je u Vestminstersku opatiju stigao u pratnji princeza Evgenije i Beatris i njihovih supruga.

Njih dve su ćerke ozloglašenog princa Endrua, a Evgenija je posebno poznata javnosti jer je više puta bila u centru raznih skandala.

Zanimljivo je inače da se nedavno pričalo kako su se princeze od Jorka navodno posvađale zbog Harija i Megan Markl.

Iako su jako bliske, zategnuti odnosi u kraljevskoj porodici, prema pisanju britanskih medija, uspeli su da poremete odnos i dve princeze. One su nedavno bile upletene u tekući nesporazum između kraljevske porodice i vojvode i vojvotkinje od Saseksa.

„Beatris je pokušala da upozori Evgeniju na štetnost njenog saveza sa princem Harijem i Megan Markl“, rekao je izvor.

Evgenija javno favorizuje Sasekse i veruje se da je bliska sa svojim rođakom Harijem i njegovom suprugom Megan, a posledice tog druženja se nikako ne sviđaju Beatris.

Zanimljivo je i da princeza Evgenija i njen suprug Džek Bruksbank trenutno žive u Harijevoj i Meganinoj kraljevskoj rezidenciji Frogmore Kotidž.

A danas su sve zvanice pogledom pratile odbeglog princa, ali on je, makar naoko, bio dobro raspoložen i u katedralu je ušao s osmehom.

Međutim, izvori su za Daily Mail potvrdili kako nije planirano da se pridruži kraljevskoj porodici u Bakingemskoj palati, da bude na privatnom porodičnom ručku ili da se čak pojavi na zajedničkim fotografijama.

Plan je i da Hari ne bude ni u povorci iz Vestminsterske opatije niti da se pridruži svojoj porodici na balkonu, odakle se tradicionalno pozdravljaju okupljeni građani.

BONUS VIDEO: Da li je Megan s namerom zaklonjena svećom u TV prenosu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram