Kako su Hari i Megan pali tako nisko

hari megan
Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Američki san princa Harija i Megan Markl pretvara se u noćnu moru.

Popularnost princa Harija i Megan Markl pala je na najniži nivo u SAD-u, pa su sada manje popularni od osramoćenog princa Endrua, pokazali su šokantni podaci nove ankete.

Od decembra prošle godine Hari je pao za 48 bodova, a Megan za 40, što im daje neto ocene odobravanja od -10 odnosno -17, prema istraživanju Redfield & Wiltona za Newsweek, sprovedenom 19. februara ove godine.

Opadajuća popularnost Saseksovih preko bare dolazi samo nekoliko dana nakon što ih je kraljevski ismejao satirični crtani Saut Park. Par je ismejan u epizodi emitovanoj 15. februara – četiri dana pre najnovije ankete – koja je nosila naslov The Worldwide Privacy Tour i prikazivala ih kako se upuštaju u promovisranje prinčeve nove knjige Waaagh. Nakon što je crtani emitovan, pojavila su se nagađanja koja tvrde da je 41-godišnja Megan ostala uzrujana i shrhana ne baš laskavim prikazom para – dok je jedan kraljevski komentator tvrdio da su advokati Saseksovih bacili oko na animiranu seriju, prenosi tportal.hr.

Međutim, Harijev i Meganin portparol odbacio je nagađanja da planiraju da tuže kreatore Saut Parka, nazvavši te glasine dosadnima i neutemeljenima u izjavi za Newsweek.

Ali najnovija anketa sugeriše da su povećana pažnja i medijska prisutnost Saseksovih, izazvani njihovom dokumentarnom serijom na Netfliksu, Harijevim memoarima Spare i nizom bombastičnih intervjua, samo okrenuli veći deo javnosti protiv njih.

BONUS VIDEO: Da li je Megan s namerom zaklonjena svećom u TV prenosu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram