Potez kraljevske porodice zbog kojeg su Hari i Megan prelomili da odu

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sada su otkrili sve.

Novi trejler za Netflix dokumentarac Harija i Megan sugeriše da su im oduzeli obezbeđenje, zbog čega su prelomili da će otići iz Velike Britanije.

Snimak od 90 sekundi – objavljen danas – implicira da je odluka para da napusti Veliku Britaniju u Ameriku doneta zbog brige za njihovu bezbednost.

Hari (38) je rekao: „Pitam se šta bi nam se desilo da tada otišli“.

A Megan je izjavila: „Naše obezbeđenje je bilo povučeno – svi na svetu su znali gde smo“, pre nego što je njen suprug dodao: „Rekao sam ‘moramo da idemo odavde'“.

Par je objavio da se povlače s dužnosti iz kraljevske porodice 8. januara 2020. Kraljevski i VIP izvršni komitetje 20. februara objavio da će izgubiti pravo na obezbeđenje koje finansiraju poreski obveznici i koje se automatski dodeljuje višim članovima kraljevske porodice.

U to vreme, par je živeo u Kanadi – gde je ministar vlade Bil Bler potvrdio da ih štite Met i Kraljevska kanadska konjička policija. Ministar je u saopštenju naveo da će aranžman biti okončan 31. marta 2020.

Zato tvrdnje Harija i Megan da su im obezbeđenje oduzeli pre odlaska možda nisu tačne, rekao je Meganin biograf Tom Bauer danas za MailOnline.

Prve tri epizode ​​bavile su se burnim odnosom para sa novinarima, a vojvotkinja od Saseksa optužila je medije da žele da je „unište“. Napustili su monarhiju nakon što su se opredelili za ličnu i finansijsku slobodu u odnosu na preostale zaposlene članove kraljevske porodice.

Hari i Megan potpisali su zatim unosne ugovore, za koje se smatra da vrede više od 100 miliona funti, sa Netfliksom i Spotifajem.

***

BONUS VIDEO: Mira Adanja Polak – S Elizabetom II niste mogli ući u konflikt, to je prepuštala drugima

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram