Prva pojava Kejt Midlton posle filma Harija i Megan govori dosta o njoj

kejt midlton
Foto: Victoria Jones-PA/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Svi su čekali njenu reakciju.

Princeza od Velsa objavila je zvaničnu fotografiju u susret prazničnim događajima tik nakon što je objavljen prvi deo dokumentarca princa Harja i Megan gde se pominje i ona.

Naime, u filmu u jednom trenutku Megan kaže kako je pravu stranu kraljevske porodice videla prilikom susreta sa Kejt i Vilijamom i da je shvatila da je sve zvanično i bez zagrljaja i unutar četiri zida.

Sada se Kejt pojavila javno sa širokim osmehom, zu prazničnom duhu, i to u crvenoj efektnoj haljini sa šljokicama. Ona se nije osvrnula na film koji je izazvao veliku buru i tako pokazala da je iznad situacije. Za taj potez kažu mnogi da je dostojan buduće kraljice.

Inače, Kejt će sledeće nedelje biti domaćica koncerta povodom Božića u čast pokojne kraljice Elizabete i to će biti njena prva takva služba od kada je dobila titulu princeze od Velsa.

Ipak, sve to je u senci skorašnjih događaja, a priča se i da princ Vilijam verovatno neće kontaktirati sa svojim bratom zbog Netfliks dokumentarca. Kažu da je Vilijam ljut zbog nepoštovanja koje je Hari pokazao prema njihovoj baki kad je napuštao porodicu s Megan i da posle ovog filma za njih dvojicu nema nazad.

BONUS VIDEO: Da li je Megan s namerom zaklonjena svećom u TV prenosu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram