Objavljen prvi deo dokumentarca o Megan i Hariju – eksplodirao kao atomska bomba

megan hari
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ceo svet je čekao ovo!

Megan i Hari objavili su danas rat kraljevskoj porodici jer je konačno u javnost izašao njihov dugoočekivani dokumentarni film na Netfliksu. Serijila ima dva dela, a sada su puštene prve tri epizode. Prva epizoda počinju u vreme kada su Hari i Megan otišli sa dvora, na dan kada su završili svoje kraljevske dužnosti. Hari je u VIP salonu na aerodromu Hitrou na putu za Kanadu. Megan plače sa peškirom na glavi dok izjavljuje: „Čak ni ne znam odakle da počnem“.

Prve tri epizode ​​takođe prikazuju Harijevo rođenje i odrastanje i on krivi medije za neuspeh svojih prethodnih veza. Saseksi zatim opisuju kako su se zavoleli, kako su se verili, a potom i otišli iz kraljevske porodice. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa pričaju o rasizmu i njihovom novom životu u Kaliforniji. U svemu se izdvaja oštra konstatacija da kraljevska porodica nije htela da komentariše optužbe za rasizam, kao i da su Megan proganjali kao pokojnu princezu Dajanu. Naime, Hari kaže da mu je bilo jako teško da gleda Hari još jednu voljenu ženu kako pati – on je uporedio paparace koji su pratili Dajanu sa uznemiravanjem na društvenim mrežama sa kojim se suočava Megan.

U jednom trenutku Megan kaže i da je njihova veridba bila orkestrirani rijaliti i da je sve bilo unapred uvežbano, piše daily mail.

Megan je u filmu rekla i da se osećala lepo posle početnih reakcije na njihovu vezu, ali kaže da se to veoma brzo promenila. Za to vreme Hari dodaje da je prvi Meganin susret sa kraljicom bio ‘šok za sistem’.

Takođe, Hari je otkrio i svoje emocije prema Megan.

„Ovo je sjajna ljubavna priča. A najluđe je što mislim da ova ljubavna priča tek počinje. Megan je žrtvovala sve što je ikada znala, slobodu koju je imala, da bi mi se pridružila u mom svetu, a onda ubrzo nakon toga ja žrtvujem sve što znam da bih joj se pridružio u njenom svetu.’

A da sve bude kontroverznije, prijatelji princa Harija i Megan odbili su da budu deo njihovog dokumentarca. Naime, Netfliks je prvo najavio da će biti prikazani intervjui sa „prijateljima i porodicom“ para. Ali onda je otkriveno da ključni saveznici para – uključujući Eltona Džona, urednika magazina Vogue Edvarda Eninfula, muzičkog producenta Dejvida Fostera, Opru Vinfri, Baraka i Mišel Obamu – u filmu Hari i Megan neće biti.

Pritom, princ Vilijam i Kejt Midlton, kao i ostali članovi kraljevske porodice, već su rekli da neće gledati dokumentarac, ali da će oštro odgovoriti ako zatreba.

BONUS VIDEO: Da li je Megan s namerom zaklonjena svećom u TV prenosu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram