Kralj Čarls je spreman na „nuklearnu osvetu“ Hariju i Megan

megan hari
Foto: Kirsty Wigglesworth / PA Images / Profimedia

Moguće je da neće imati drugi izbor.

Strahuje se da će nastavak Netfliks dokumentarca princa Harija i Megan Markl biti pun optužbi na račun kraljevske porodice, te zato kralju Čarlsu možda ne preostaje ništa drugo nego da pokrene „nuklearnu opciju“ protiv njih dvoje, tvrdi kraljevski stručnjak Ričard Ficviljams za express.co.uk.

On je primetio da najzanimljiviji delovi iz trejlera nisu bili u prve tri objavljene epizode.

Zato veruje da kraljevska porodica tek treba da se pripremi za ono što sledi, ali i da ima spreman odgovor.

„U drugom trejleru za Netfliks seriju Hari govori o ‘prljavoj igri’, a njihov advokat kaže ‘postojao je rat protiv Megan koji bi odgovarao ciljevima drugih ljudi’. A te scene nisu bile u prve tri epizode. Iako je u njima bilo oštrih komentara, za sada nije bilo direktnih napada na starije članove kraljevske porodice. Međutim, naredne tri epizode ​​će verovatno dati više detalja. Veliko je pitanje i da li će biti pojedinačnih optužbi, ka određenim članovima porodice. Ako je tako, palata ne bi mogla da ogovori tačku po tačku. Izjava bi malo značila. Ali nepozvati ih na krunisanje i prekinuti svaki kontakt je nuklearna opcija i jedina realna ako u narednim epizodama bude oštrijih napada na porodicu.“

Nakon prve tri epizode, očekuje se da će nastavak dokumentarca Harija i Megan otkriti detalje iz njihovog braka, o rođenju njihovog sina Arčija, ali i o izlasku iz porodice. Biće emitovane 15. decembra.

BONUS VIDEO: Da li je Megan s namerom zaklonjena svećom u TV prenosu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram