Reči Megan Markl o dokumentarcu koji čeka cela planeta – menjaju sve

megan markl
Foto: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Šta je to Megan rekla?

Netfliksov dokumentarac o princu Hariju i Megan Markl publika čeka sa ogromnim nestrpljenjem, a britanska kraljevska porodica sa jezom. Veliko je pitanje šta će sve mladi par otkriti u filmu koji treba da se pojavi za nekoliko dana, mada je bilo pominjano i odlaganje za narednu godinu.

Kraljevski stručnjaci su već govorili kako će to doneti tektonske promene i nepopravljivu štetu, a šta na sve kaže Megan? Posle više različitih izjava, ona sada tvrdi nešto prilično zanimljivo i kaže: „To je naša priča, ali kroz tuđi objektiv.“

Naime, kako pišu svetski mediji, Megan sada pokušava da se distancira od dokumentarca koji će očigledno izazvati pravi haos i vrlo moguće dodatno narušiti ionako krhke odnose nje i Harija s porodicom.

I sada bi i sama Megan da ublaži to koliko su njih dvoje bili uključeni u sve. U intervjuu za magazin Variety rekla je: „Lepo je što smo mogli da nekome poverimo svoju priču – iskusnom reditelju čijem se radu dugo divim – čak i ako to znači da možda sve nije onako kako bismo mi ispričali. To znači da će naša priča proći kroz njihov objektiv“, rekla je Megan kao da želi da unapred skine odgovornost sa muža i sebe.

Pritom, šuškalo se da Hari i Megan čine sve da se emitovanje filma odloži, makar do sledeće godine, da žele da odustanu i da direktori Netfliksa trpe veliki pritsak. Ali po svemu sudeći, serija će biti emitovana, i to za koji dan. A posle toga izgleda da više ništa neće biti isto u odnosima u britanskoj kraljevskoj porodici.

BONUS VIDEO: Da li je Megan s namerom zaklonjena svećom u TV prenosu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram