Novi skandal na pomolu: Kejt postavila ultimatum navodnoj Vilijamovoj ljubavnici

Rouz Hanberi
Foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Da li je to potvrda za sva šuškanja o prevari?

Milioni širom sveta sa nestrpljenjem iščekuju krunisanje kralja Čarlsa 6. maja ove godine u Vestminsterskoj opatiji. Sada se govori da bi toj svečanosti mogla da prisustvuje i Rouz Hanberi, za koju se priča da je ljubavnica princa Vilijama. A to bi moglo da stvori tenzije između Vilijama i Kejt Midlton.

View this post on Instagram

A post shared by Diario Show (@diarioshow.es)

I dok svet nagađa da li su Vilijam i Rouz stvarno zajedno, portal marca prenosi da je kralj Čarls III insistirao da Rouz prisustvuje njegovom krunisanju. U isto vreme Kejt Midlton je navodno kao uslov postavila da ne želi nikakvu interakciju sa njom ukoliko bude tu. I to je mnogima automatski najveća potvrda za sva šuškanja o prevari.

A Rouz će izgleda najverovatnije biti prisutna ne samo zato što je supruga Dejvida Čolmondelija, 7. markiza od Čolmondelija, već i zato što će njen sin Oliver biti u pratnji kralja Čarlsa kao njegov paž.

A da sve bude intrigantnije, pojavile su se i tvrdnje da se Dejvid Čolomdeli razvodi od Rouz jer on zapravo nije otac njihovog deteta već – Vilijam.

Ova vest naravno nije potvrđena, ali pojedini izvori tvrde da je to moguće jer su Rouz i Vilijam navodno počeli da se viđaju 2014, a ona je zatrudnela sredinom 2015. godine.

Prvi put se o ovoj aferi pročulo 2019. kada je Kejt bila trudna treći put.

BONUS VIDEO: Da li je Megan s namerom zaklonjena svećom u TV prenosu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram