Isplivao snimak koji otkriva šta je Kejt šapnula Vilijamu na njihovom venčanju

kejt vilijam
Foto: Avalon / Avalon / ProfimediaAvalon / Avalon / Profimedia

Tek se sada saznalo za detalj od pre 12 godina!

Iako smo mislili da smo videli apsolutno sve na čarobnom kraljevskom venčanju 2011. godine, neki detalji ipak su nam promakli. Ali zahvaljujući jednoj korisnici TikToka, i ono nepoznato je postalo poznato.

Naime, tog 29. aprila 2011. oči celog sveta bile su uperene prema Londonu, gde je najstariji sin budućeg britanskog kralja Čarlsa III, princ Vilijam, pred oltar Vestminsterske opatije odveo svoju devojku Kejt Midlton.

I da pitate verne obožavaoce kraljevske porodice da li se sećaju svih detalja s tog venčanja, odgovorili bi potvrdno, ali sigurno bi promenili mišljenje da ih pitate postoji li nešto što je Ket pitala Vilijama nakon venčanja, a što su tek retki primetili.

Zahvaljujući jednoj obožavateljki kraljevske porodice, video koji je objavila na svom TikTok profilu postao je viralni hit preko noći, iako je od venčanja prošlo već 12 godina, prenosi tportal.hr.

@l0velycatherine umbrella pls for my queen 😌 | #katemiddleton #princesscatherine #princewilliam #wales #fyp ♬ Woo sped up - audios4edits

Reč je o trenutku kada se par vozi u kraljevskoj kočiji i razmenjuju nekoliko reči, koje su čitači usana odmah pročitali. Prvo je Vilijam rekao Kejt da „izgleda srećno“, na šta mu ona odgovara: „Da. Jesi li ti srećan?“, a njegov je odgovor: „Da, jako“.

Iako su u vreme dok njihova veza nije bila ozakonjena bili poprilično tajanstveni oko svoje ljubavi, princ Vilijam je ipak otkrio u intervjuu, koji je dao nakon što je zaprosio Kejt, kako je sve započelo.

„Kada sam upoznao Kejt, znao sam da ima nešto posebno u vezi s njom. Znao sam da zbog nečega u njoj želim da je bolje upoznam. Isprva smo bili prijatelji i to je bio najbolji temelj. Danas mislim da je prijateljstvo veliki plus, a kod nas je sve počelo od toga“, rekao je Vilijam, dok se Kejt nadovezala: „Mislim da sam se zacrvenela kada sam te upoznala i onda sam pobegla jer mi je bilo neugodono. Ali postali smo vrlo brzo jako dobri prijatelji.“

BONUS VIDEO: Da li je Megan s namerom zaklonjena svećom u TV prenosu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram