Zajedničke fotke Kejt Midlton i navodne ljubavnice princa Vilijama govore sve

Foto: James Whatling / The Mega Agency / Profimedia, Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Isplivale fotografije od pre sedam godina.

Kad su se Kejt Midlton i princ Vilijam u februaru pojavili na crvenom tepihu BAFTA nagrada, mnogima je pažnju privukao momenat u kom je princeza od Velsa pokušala supruga da uhvati za ruku, ali joj on nije dozvolio. U tom periodu Britanijom su uveliko kružile glasine o navodnoj aferi budućeg kralja Engleske koju ima sa, ni manje ni više, bivšom najboljom drugaricom svoje žene. U pitanju je Rouz Čolmondeli, markiza od Čolmondelija, poznatija kao Rouz Hanberi.

Vest o „ljubavnici princa Vilijama“ za samo nekoliko dana obišla je planetu, a bivša manekenka i politička saradnica nije se oglašavala na ovu temu, kao ni njen suprug Dejvid Čolmondeli, sedmi markiz od Čolmondelija.

Fanovi intriga britanske kraljevske porodice u međuvremenu mogu da „začeprkaju“ u prošlost na društvenim mrežama, gde će naći glasine o ovoj aferi još iz 2021. godine, kada jedan od korisnika Tvitera piše: „Ovo je osoba s kojom je Vilijam imao seks 2019. a iživljavanje medija nad Megan Markl iskorišćeno je da prikrije ovu aferu.“

U decembru 2022. druga osoba piše: „Vilijam je lično dozvolio zlostavljanje Megan da bi prikrio tragove neverstva sa Rouz Hanberi.“

Inače, lord Čolmondeli je stari prijatelj kraljevske porodice i drug iz mladosti princa od Velsa. Njegova žena, koja je takođe aristokratskog porekla, prisno se družila sa Vilijamom mnogo pre nego što je u njegov život ušla Kejt, da bi nakon sklapanja braka između Vilijama i mlade Midlton postala jedna od njenih najbližih prijateljica. Poslednjih dana se šuška da kraljica Kamila obožava Rouz i da čuva posebno mesto za nju na ceremoniji krunisanja kralja Čarlsa.

Za to vreme, u javnost su ponovo isplivale fotografije sa događaja iz 2016, retke na kojima se ova dva para mogu videti zajedno. U pitanju je humanitarna gala večera za pomoć jednoj dečijoj bolnici koju su organizovali Čolmondelijevi. Na fotografijama se jasno može videti da Kejt nema svoj uobičajeni opušteni izraz lica. Fanovi su u komentarima primetili da izgleda kao da će „pući od besa“, dok je držanje Rouz skoro pa pokajničko.

Inače, ova afera se iznova pominje u javnosti nakon što je Kejt u cvećari priznala da nije očekivala ništa od svog muža na Dan zaljubljenih i implicirala da on nije tako romantičan kao ranijih godina. U medijima se brzo pojavila i informacija da je princ ovaj praznik ljubavi proveo upravo u zagrljaju ljubavnice.

BONUS VIDEO: Da li je Megan s namerom zaklonjena svećom u TV prenosu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram