Da li je ova žena ljubavnica princa Vilijama

Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Od Vilijama nisu ovo očekivali.

Glasine o navodnoj romansi princa Vilijama i Rouz Hanberi uveliko kruže i, iako ništa nije potvrđeno, mediji nastavljaju da šire informacije i spekulacije na tu temu.

Moguća veza između Vilijama i Rouz izazvala je veliku pometnju u britanskoj porodici, pošto je Vilijam jedan od najomiljenijih i najpoštovanijih članova kraljevske porodice.

Teorija da je Rouz Hanberi ljubavnica koju je Vilijam držao u senci ponovo je oživela nakon što ih je kamera uhvatila kako uživaju na jednoj privatnoj zabavi.

Foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Rouz je inače jedna od Kejtinih najboljih prijateljica i veoma je bliska sa članovima kraljevske porodice.

Nakon što su fotografije procurile, Kejt i Rouz su navodno raskinule sve veze i prekinule svoje prijateljstvo, a nedugo nakon toga Rouz je zabranjeno da učestvuje na svim događajima kraljevske porodice gde su bili Vilijam ili Kejt.

Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Ova afera se iznova pominje u javnosti nakon što je Kejt u cvećari priznala da nije očekivala ništa od svog muža na Dan zaljubljenih i implicirala da on nije tako romantičan kao ranijih godina.

Britanski mediji su nastavili da se bave pričom i objavili da brak između Vilijama i Kejt, navodno, nije u najboljem stanju. Neki izveštaji čak nagoveštavaju da oni razmišljaju o razvodu.

Ko je Rouz Hanberi?

Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Sara Rouz Čolmondeli, markiza od Čolmondelija, poznata kao Rouz Hanberi, bivša je manekenka i bivša politička saradnica. Udata je za Dejvida Čolmondelija, 7. markiza od Čolmondelija.

Uprkos tome što je ona udata žena sa troje dece, to očigledno nije omelo princa da joj pokloni pažnju.

***

Bonus video: Da li je Megan s namerom zaklonjena svećom u TV prenosu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram