Sukob Harija sa Vilijamom otkrio važan detalj iz njegovog odnosa sa Megan

megan i hari
Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Kome se zapravo Hari prvo obratio posle sukoba sa bratom?

Princ Hari otkrio je u svojoj novoj autobiografiji da ga je brat Vilijam napao u Londonu 2019. godine, i to nakon svađe zbog njegove žene Megan Markl.

Kako prenosi Gardijan, Hari u knjizi prepričava, kako kaže, fizički napad njegovog brata Vilijama, i to u vreme dok su se njih dvojca udaljavali zbog Harijevog braka sa glumicom Megan Markl.

Opisujući sukob u svom domu u Londonu 2019. godine, Hari kaže da je njegov brat Vilijam Megan nazvao teškom i nepristojnom što je, kako je naveo, bilo ponavljanje onoga što su o njegovoj supruzi pisali mediji.

Princ navodi da je sukob uskoro eskalirao i da ga je Vilijam uhvatio za kragnu, pokidao mu ogrlicu i oborio ga na pod.

Ova scena, nakon koje je, kako tvrdi Hari, zadobio vidljivu povredu leđa, jedna je od mnogih u autobiografiji, koja će sledeće nedelje biti objavljena.

U svemu je veliku pažnju privukao jedan detalj – Hari odmah nakon sukoba nije pozvao svoju ženu, već svog psihoterapeuta.

Naime, u svojoj knjizi Spare koja treba da bude objavljena 10. januara, Hari kaže da je odmah kontaktirao svog terapeuta, a ne svoju ženu. Hari tvrdi da je kasnije rekao Megan za svađu nakon što je primetila ogrebotine i modrice na njegovim leđima, navodi se u odlomku knjige koji je preneo Gardijan.

Takođe se navodi i da je baš Vilijam rekao Hariju da sve prećuti Megan, što je on i učinio.

BONUS VIDEO: Da li je Megan s namerom zaklonjena svećom u TV prenosu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram