FOTO Bivša ljubav koju je Vilijam pozvao na venčanje s Kejt

Poznati 24. feb 202208:52 > 08:53
Foto: Avalon / Avalon / Profimedia

Princ Vilijam i Kejt Midlton su danas u harmoničnom braku, ali početak njihove veze bio je trnovit. Vilijamu je dugo trebalo da zaprosi Kejt, a na to je veliki uticaj imala njegova bivša ljubav, Džesika Kreg.

Većina romansa princa Vilijama bila je prolazna, ali jedna od prinčevih bivših bila je vezana za njega dugo vremena i imali su odnos koji je bio više od prijateljstva.

Džesika Kreg bila je rana ljubav princa Vilijama. Upoznali su se kada su bili tinejdžeri; prema glasinama, to se dogodilo 2000. godine.

Njena porodica je većinu vremena provodila u Keniji (Džesikin otac je poznat po tome što je osnovao crkvu u toj zemlji), gde je princ takođe dolazio da poseti ogroman ranč koji su posedovali Kregovi.

Foto: PA Wire/Press Association Images / PA Images / Profimedia

Vilijamova i Džesikina veza je bila najduža u njegovom životu pre Kejt. Za razliku od ostalih bivših devojaka princa, ona je dugo bila u kontaktu sa njim.

Takođe je bila jedan od gostiju na njegovom venčanju 2011. godine, a pet godina kasnije prisustvovao je njenoj ceremoniji venčanja.

Na početku veze sa Kejt, Vilijam je još uvek gajio osećanja prema Džesiki. To je jedan od razloga za njegov raskid s Kejt 2007. Nakon raskida, kružile su glasine da se Vilijam još uvek viđa sa Džesikom.

Kejt Midlton je bila prinuđena da sama prisustvuje ceremoniji venčanja sina princeze Ane, Pitera Filipsa, 2008. godine, jer Vilijam tada otišao u Keniju. Princ je bio pozvan na venčanje Džesikinog starijeg brata. Možda Kejt nije bila zadovoljna ovom činjenicom; međutim, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža su odlučili da ne komentarišu situaciju.

Foto: Retropix / Splash / Profimedia

Trenutno, Kreg je strastvena ekološkinja, kao i suosnivačica organizacija koje se fokusiraju na očuvanje divljih mačaka i zaštitu slonova. Takođe, udata je za Kanađanina dr Džonatana Bejlija od 2016. godine.

***

Bonus video: Muške simpatije iz mladosti

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram