Bila je najbogatija Srpkinja koja u šoping nije išla bez 30.000 evra, a onda se sve preokrenulo

Nasledila je fabriku satova iz Švajcarske.

Vukica Vučurević je ćerka pokojnog fudbalskog radnika i biznismena Mirka Vučurevića. Od oca je nasledila svojevremeno fudbalski klub „Banat“ iz Zrenjanina i fabriku satova „Nivada“ iz Švajcarske, te je tako postala jedna od najbogatijih Srpkinja. Posebno je privukla pažnju javnosti kada je pustila u svoj dom pustila kamere jedne hrvatske televizije.

Srpska Šeron Stoun, kako su je prozvali mediji, tada je otkrila da je njenu luksuznu vilu projektovao svetski poznati arhitekta, a njena želja je bila da odiše glamurom, te je pokazala u kakvoj raskošnoj kući na Dedinju uživa.

„Volim raskošnu i luksuznu kuću, to sam sebi i priuštila. Kuća prezentuje mene samu. Kako izgledam ja, tako mi izgleda i kuća“, rekla je Vukica.

Međutim, u međuvremenu se Vukičina vila pojavila u oglasima – da se iznajmljuje za 1.000 evra po danu. Osim toga, spekulisalo se da je prodala svoj luksuzni dom. Takođe, enterijer je u potpunosti promenjen, te je sada kuća gotovo neprepoznatljiva, piše Kurir stil.

Ona je u intervjuima tvrdila da je od majke nasledila lepotu, a od oca novac. Kada je reč o muškarcima, uvek je govorila da „vrede onoliko koliko novca imaju“. Luksuzna putovanja joj nisu strana, ekskluzivni nakit, skupocena garderoba, skupa hrana, sve to odlikuje Vukičin život.

„Ja bez 30.000 evra ne idem u šoping. Kod mene samo bunda toliko košta. Mene niko nije vaspitavao tako, meni je otac govorio ‘gledaj, gledaj, ali nećeš kupiti’. Međutim, on je meni na kraju davao mnogo novca. Već sa 15 godina sam počela da kupujem brendirane stvari. Nikada me otac u tome nije ograničavao. Uglavnom kupujem u Milanu i Ženevi, nekada skoknem i do Pariza“, rekla je jednom prilikom u emisiji dok je iz ormara pokazivala skupocenu bundu od činčile.

Pohvalila sa da je od oca, kada je postala punoletna, dobila gliser.

„Meni je otac za 18. rođendan kupio gliser. Sve sam to tražila jer sam bila nezasita. Prvi automobil sam takođe tražila sa 18 godina i isključivo uvek vozim najnoviji model mercedesa. Ne bih mogla ničega da se odreknem u životu jer volim da uživam u luksuzu“, istakla je.

Naglašavala je da joj je svaki dan drugačiji, te da kao „odabrana klijentela“ ima dosta privilegija.

„Često putujem. Svaki dan mi je drugačiji. Slobodno vreme volim da iskoristim za šoping, a zovu me i na modne revije kao što su brendovi „Dior“, „Guči“… Odabrana sam klijentela i imam tu privilegiju“, izjavila je jednom prilikom najbogatija Srpkinja, a onda se osvrnula na kuvanje i kućne poslove.

Čini se da uopšte ne voli da kuva, niti je zanimaju kućni poslovi.

„Ne volim da kuvam i imala sam sreću što nikada nisam morala da radim. I u Srbiji, ali i u Švajcarskoj imam žene koje rade u kući za mene. Možda bi neko iz ljubavi nešto skuvao, ali ja ipak ne. Kupujem suknjice, haljinice i idem na odmor. Nikada nisam volela da kuvam. Neke žene su prinuđene i ja to razumem, ali ja ne.“

Pre nekoliko godina preminuo joj je otac Mirko, a nekoliko meseci pre toga je izgubila i majku. Vukica iz sebe nema naslednika, ali je u jednom intervjuu istakla da je sama sebi dovoljna.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram