Srpsko-hrvatski brakovi poznatih koji intrigiraju javnost

Foto_:privatna arhiva

Veze koje intrigiraju javnost.

Da ljubav ne poznaje granice te da je oduvek postojala neverovatna privlačnost između Hrvatica i Srba i obrnuto, potvrđuje nam puno primera dugogodišnjih ljubavnih veza, pa i brakova u kojima su supružnici Hrvati i Srbi.

Predstavljamo vam trenutno najpopularnije srpsko-hrvatske romanse.

Tihana Lazović i Branislav Trifunović

Bane (44) i Tihana (31) nikada nisu otkrivali mnogo o svom odnosu, ali su jednom prilikom govorili o svom prvom susretu i kako su odmah „kliknuli“.

Upoznali su se u Beogradu u jednom kafiću, uoči početka snimanja serije „Tajkun“ u kojoj su oboje igrali. Nakon toga su nastavili da se čuju, druže i viđaju.

bane trifunovič
Branislav Bane Trufunović i Tihana Lazović Foto:tihanalazovich

„Ni danas nemam odgovor na pitanje šta mi se desilo te noći. Ne znam šta me je nateralo da dođem u taj kafić, ko me je oteo i odveo tamo, pošto sam pre toga bio na koncertu mog prijatelja Marčela u Božidarcu i trebalo je da sa njima idem dalje. Ali otišao sam, i to sam, što inače nikad ne radim. I ostao. Valjda je postojao dobar razlog zbog čega se sve dogodilo baš tako“, ispričao je Branislav jednom prilikom.

Nakon njihove trogodišnje veze koja funkcioniše na relaciji Beograd-Zagreb, juče su odlučili da jedno drugom izgovore sudbonosno „da“.

Pred kraj prošle godine Bane i Tihana su obeležili godišnjicu veze i tada su na Instagramu objavili simboličnu fotografiju koja je nastala na graničnom prelazu između Srbije i Hrvatske.

#social-embed_8

Ida Prester i Ivan Peševski

Mnogima omiljeni srpsko-hrvatski par koji je u braku već osam godina.

Oni su u ljubavnu vezu ušli dve godine pre venčanja, a tokom braka dobili su dvoje dece. Upoznali su se na Exitu-u u Novom Sadu gde je Ida (43) pevala.

„Tačno na današnji dan pred devet godina smo se upoznali Vani i ja. Smešna priča. Bio je rođendan Dj Ewoxa u Kc Gradu, došla je cela ekipa. Odmah sam skapirala tog tipa u svim duginim bojama na sebi, ne možes ga zaobići. Visok, glasan, nasmejan, sa zlatnim lancem i drečavim patikama. Ko‘ neki gangsta klaun. Čim me primetio, prišao mi je. Čija si ti? – A ko pita? Sledeći dan ekipa se skupila pred Domom omladine. Eto ti njega! Ponovno mi prilazi. Kakav nam je program danas? Smejmo se, zaj**ancija, radost… U jednom trenutku pita me on: A otkud si ti nama došla? – Pa juče sam ti rekla! Hmm.. juče? Izvini, popio sam dosta. I ja skapiram. Lik se mene uopšte ne seća od sinoć! Ja sam jedina žena koja se vlastitom budućem mužu dva dana zaredom svidela, a da ni ne zna“, napisala je ona na društvenim mrežama.

Posle dugogodišnjeg života u Beogradu, preselila se s porodicom, suprugom Ivanom Peševskim (45) i sinovima Rokom i Riom, u Zagreb.

Milica Starović i Antun Novaković

Njih dvoje su sportski, šampionski par koji osvaja medalje i srca fanova. U braku su već dve godine.

Upoznali su se pre tri godine, a povezao ih je sport kojim se oboje bave – i u kom su jako uspešni.

Milica (34) je bila evropska prvakinja u kajaku 2016. godine, a i Antun (25) je imao dosta postignuća.

„Preko kajaka smo se upoznali, naravno. U Hrvatskoj inače nije uopšte razvijen kajak, a on je u juniorskoj konkurenciji bio evropski šampion i svetski vicešampion, tako da je on isplivao ni od kuda. Upoznali smo se u Turskoj 2017. i malo-pomalo rodila se ljubav“, rekla je ranije Milica.

Ona je devet godina starija od Antuna.

„Bodrimo se i podržavamo međusobno. Ali da, srce baš treperi i sa posebnom energijom navijam za njega. Pritom on vesla stalno jednosed, tako da je sam, nema nikoga u čamcu da mu da podršku. A ja sam tu da mu pružim podršku“, rekla je Milica.

Ivana Horvat i Stefan Kapičić

Stefan Kapičić (43) i Ivana Horvat (34) u vezi su već nekoliko godina, a par je 2017. godine organizovao, kako mediji navode, tajnu ceremoniju na kojoj su se venčali.

Kapičić je u Holivudu ostvario zapaženu ulogu u filmu “Deadpool” pored čuvenog Rajana Rejnoldsa.

Pre dve godine on i Ivana su dobili sina i dali mu ime Ivan.

Dragana Todorović i Ivica Propadalo

Ivica Propadalo (67), jedan od najistaknutijih likovnih umetnika, scenograf, dizajner, muzičar, osnivač i frontmen sarajevskog pop-rok benda “Teška industrija”, izgovorio je sudbonosno “da” izabranici svog srca Dragani Todorović (40), rođenoj Čačanki, koja dugi niz godina živi i radi u Beogradu.

Njihova ljubavna priča je započela u Beogradu gde su se i upoznali.

***

Bonus video: TOP 10 najlepših srpskih brineta

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram