Srpkinja koja je hipnotisala Bolivud – i ulovila najpoželjnijeg neženju

Nataša Stanković Pandya Foto:Screenshot/Instagram/natasastankovic__

Živi bolivudski san.

Manekenka i glumica rodom iz Požarevca odlučila je da pre skoro deset godina napusti Srbiju i sreću potraži skoro šest hiljada kilometara dalje – u Indiji. Već godinama radi u ovoj dalekoj zemlji i mnogi bi se složili da je njen život pravi „bolivudski san“.

Nataša Stanković trenutno živi u Mumbaju gde je osnovala porodicu i održava zavidnu karijeru bolivudske zvezde.

Nataša je 2013. debitovala u filmu „Satiagraha“, u režiji Prakaša Dža, gde se pojavila u plesnoj tački sa popularnim indijskim glumcem.

Nakon uspeha u filmu koji se uspešno prikazuje i na Netflixu, Nataša je učestvovala i u indijskoj verziji „Velikog brata“ 2014. godine i tako stekla još veću popularnost u ovoj azijskoj zemlji.

Radila je i kao model za razne poznate brendove, a mnogi su komentarisali kako izgleda kao prava Indijka. Srpkinja se godinama zabavljala sa glumcem Alajem Gonijem, međutim, veza je pukla nakon nekoliko godina.

Život i karijera atraktivne Nataše, često su tema mnogih indijskih magazina, posebno nakon udaje za poznatog profesionalnog igrača kriketa Hadrika Pandjua 2020, čije je prezime glumica pridodala svom.

Inače, zgodni Hardik Pandja je jedan od najplaćenijih kriket igrača u Indiji i bio je jedan od najpoželjnijih neženja dok u njegov život nije ušla ova Požarevljanka. Njegova trenutna vrednost procenjuje se na 1.500.000 dolara.

Interesantni par dobio je sina Agastja u junu prošle godine, a njegove fotografije glumica rado deli na društvenim mrežama.

Bolivudska lepotica je prilično aktivna na svom Instagram nalogu, gde sa pratiocima deli porodične fotografije, ali i atraktivna izdanja i slike iz teretane.

Nataša i njen suprug ove godine su proslavili drugu godišnjicu braka, a ovaj odnos podržava i Natašina porodica, koja sudeći po fotografijama koje glumica objavljuje, često dolazi u Mumbaj.

***

Bonus video: TOP 10 najlepših srpskih brineta

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram