Kako danas izgleda Indijka koja je nekada bila Miss sveta

Poznati 05. okt 202110:38 > 10:53
Foto: ANNE-CHRISTINE POUJOULAT / AFP / Profimedia

Aišvarja Raj, jedna od najlepših Indijki svih vremena, osvojila je takmičenje za Miss sveta davne 1994. godine. Ova egzotična lepotica se nije se puno promenila od tog vremena - dokaz su njene fotografije sa Nedelje mode u Parizu.

Aišvarja je prošetala pisom ispod Ajfelovog tornja na reviji čuvenog bjuti brenda, a mediji širom sveta izvesili su o njenoj lepoti koja je vremenom postala samo još više zapanjujuća.

Ona je odrasla na jugu Indije i studirala je arhitekturu kada je 1994. proglašena za Miss sveta. Kruna joj je donela uspešan posao manekenke. Bila je zaštitno lice Pepsija, a često se pojavljivala i u magazinu Vogue.

Foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Pored manekenske karijere, oprobala se i kao glumica, u mnogo bolivudskih ostvarenja. Brzo je postala „nova kraljica Bolivuda“, a 2004. godine je čak bila članica žirija na Filmskom festivalu u Kanu.

Udala se za kolegu glumica Abhišeka Bakčana 2007. godine, a i dan danas su u harmoničnom braku u kom su dobili ćerku.

Foto: WALTER DHLADHLA / AFP / Profimedia

Za Vogue je govorila o tome kako gleda na život.

„Veruj u sebe. Verujte srcem, umom i dušom. Telo će svakako slediti! Budite brutalno iskreni prema sebi. Sami ste sebi najbolji prijatelji. Iskusite sve istinski i to ćete zauvek ceniti“, poručila je.

***

Bonus video: Monika Beluči

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram