Srpski zetovi: Naše poznate žene koje su se udale za strance

Jelena bin Drai, Branka Katić i Ana Ivanović
Jelena bin Drai, Branka Katić i Ana Ivanović Foto: Instagram/jelenabindrai, Nova.rs, Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ljubav ne poznaje geografske granice, ni one kulturološke, rasne, verske... Stoga su mnoge žene iz Srbije svoju sreću pronašle pored stranca. Evo liste poznatih srpskih zetova širom sveta.

Koje poznate Srpkinje su udate za strance?

Ana Ivanović

Verovatno svima prvo pada na pamet naša najlepša teniserka Ana Ivanović. Od 2016. godine je u braku sa nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, a imaju i dvoje dece.

Kada su se upoznali 2014. godine, pisalo se da je zbog Ane Bastijan raskinuo vezu dugu sedam godina sa manekenkom.

„Podržavamo se jer znamo kroz šta je prolazio onaj drugi. Oboje znamo koliko je nekada bila teška odvojenost od porodice, koliko je izazovno bilo da fizički i mentalno dostignete svoje granice. Oboje znamo šta je predaja, ali Bastijan takođe zna i uzbuđenje kada se penjete na planinu Olimp, kada osvajate titule. Sve smo to prošli oboje. Zato sada oboje jednako cenimo što smo u novim fazama naših života i jednako nastojimo da se posvetimo porodici koju smo zasnovali, da uživamo u svemu što smo propuštali“, rekla je Ana o njihovom braku za „Story“.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Ivanović (@anaivanovic)

Branka Katić

Suprug naše legendarne glumice je Britanac – režiser i producent Džulijan Farino. Upoznali su se u Londonu i imaju dvoje dece.

„Naša kuća je uvek puna. Kada sam se udala za Džulijana, on me je uvek zafrkavao kako je oženio jednu Srpkinju, a dobio tri Srbina za džabe. Nas vazda ima, ne samo iz Beograda već iz celog sveta“, rekla je srpskim medijima Branka.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Julian Farino (@julianfarino)

Jelena bin Drai

Nekadašnja Miss Jugoslavije se udala za arapskog biznismena Saida bin Draia 2008. godine u Dubaiju. Bili su u vezi od 2003. godine, a danas imaju troje dece.

Ona se osvrnula na tračeve da njen muž ima harem žena na duhoviti način.

„Kada se ne bavim Sultanovim ženama i kada mi preostane sat, dva slobodnog onda pod Bin Drai Capital vodim zdravstveni sektor, IT -Tech start up sektor, obdanište i još po koju firmu“.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Bin Drai (@jelenabindrai)

Sandra Meljičenko

Čuvena članica grupe Models već dugo je u braku s ruskim milionerom Andrejom Meljičenkom. Upoznali su se 2003. godine na Azurnoj obali. Pisalo se da je njihovo venčanje koštalo tri miliona funti. Imaju troje dece.

„Ne znam da li sam imala sreću ili je tako u svakom braku, ali Andrej i ja se toliko dobro slažemo da čak nemamo potrebu da pravimo kompromise. Praktično, nama se ništa nije promenilo otkad smo se venčali. Mi smo se našli i zabavljamo se, u pravom smislu te reči. Čini se kao da se igramo braka. Velika je istina da se sreća ne može kupiti parama. Mislim da je zdravo posvađati se s vremena na vreme, ali sa Andrejem je to gotovo nemoguće. Toliko je staložen da imam utisak da bi se smeškao čak i kad bih počela da vrištim“, rekla je ranije za Story.

Ona nema društvene mreže, a druži se sa Ninom Badrić.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nina Badrić (@badrich)

Ivana Berendika

Još jedna članica grupe „Models“ ljubav je pronašla sa strancem – suprug joj je Tomas Jermoluk, jedan od osnivača „Gugla“. Venčali su se 2005. godine, a 2016. su dobili blizance.

„Upoznala sam ga kada sam imala dvadeset pet i već tada prošla sam mnogo više od svojih vršnjakinja. On je bio sve ono što mi je u tom trenutku trebalo. Upravo njegove godine, znanje, mudrost i harizma učinili su da se istinski zaljubim“, rekla je medijima.

Bavi se dizajnom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Berendika (@ivanaberendika)

***

Bonus video: Poznate Lepotice i Zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram