Slika Maše Karić sa Evom Longorijom pokazuje šta je taj misteriozni X faktor Srpkinja

Skrinsot/Instagram/mashakaric

Svi su to primetili.

Maša Karić, supruga Bojana Karića objavila je na društvenim mrežama fotografiju sa poznatom 48-godišnjom američkom glumicom Evom Longorijom.

Maša Karić i Milanka Karić, supruga Bogoljuba Karića, pozirale su sa holivudskom glumicom, a sudeći po opisu fotografije najverovatnije su bile ne nekom humanitarnom događaju.

„Nije da je samo neverovatna glumica, ali ono što radi sa svojom humanitarnom fondacijom je jednostavno zapanjujuće. Hvala za sav humanitarni rad“, glasio je Mašin komentar ispod objavljene fotografije.

Međutim, ono što je svima „zapalo za oko“ jeste činjenica da su i Maša i Milanka dosta više od Eve Longorije, koja je visoka svega 155 cm.

Mnogi su zatim komentarisali kako je visina X faktor Srpkinja. Žene iz Srbije važe za jako visoke, a to je i naučno potvrđeno 2020. Prema rezultatima jednog istraživanja koje su radili britanski naučnici, a koje je objavljeno u časopisu „The Lancet“ , Srpkinje zauzimaju sedmo mesto na listi najviših žena na svetu sa prosekom od 168,3 centimetra.

Ispred njih su Holanđanke, Crnogorke, Dankinje, Islanđanke, Letonke i Estonke.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram