Fotografije Jelene Gavrilović iz Beča sa zgodnim verenikom su dokaz da su savršen par

Skrinsot/Instagram/jelenagavrilovicofficial

On je njena podrška i oslonac.

Poznato je da jedna od najtraženijih srpskih glumica Jelena Gavrilović pored glumačkog umeća, poseduje i sjajne vokalne sposobnosti. Lepa umetnica koja danas slavi 41. rođendan nastupaće na jubilarnom 25. Svetosavskom balu u Beču, a u prestonici Austrije bodriće je i njen tajanstveni lepi verenik Dario.

Jelena i njen dugogodišnji partner koji ne voli da se eksponira u javnosti uživaju u Beču, a glumica nije izdržala da svoju sreću i radost ne podeli sa svojim fanovima na Instagramu. Naime, harizmatična umetnica je objavila dve zajedničke fotografije koje su oduševile njene fanove, te se komentari samo nižu.

„Moja ljubav“, napisala je u opisu fotki na kojim poziraju nasmejani.

„Prelep par“, „Baš ste lepi“, „Dve lepote na jednom mestu“, a među brojnim komentarima primetili smo i komentar Verice Rakočević koja je napisala „Bogami Jeco, čuvaj ovo lepotanče“, dok je Ana Bekuta ostavila komentar „Lepša si od njega“, koji je nasmejao i samu Jelenu, te joj je odgovorila emotikonima smejanja i srca.

Inače, Jelena i Dario verili su se u oktobru prošle godine i tada je glumica obavestila svoje pratioce da je rekla „da“ uz fotografiju prelepog dijamantskog prstena koji je zasijao na njenoj ruci. Zvezda serija „Istine i laži“ i „Od jutra do sutra“ i njen zgodni partner već godinama žive zajedno u elitnom naselju Beograd na vodi, a njegovu želju da se ne eksponira u javnosti ona godinama poštuje.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram