Ko je frajer za kojeg se udaje Jelena Gavrilović? Ne pojavljuje se s njom u javnosti, a žive u raskošnom stanu u Beogradu na vodi

Foto: Instagram/jelenagavrilovicofficial

"Srećna sam i zahvalna što sam voljena", rekla je Jelena.

Popularna glumica Jelena Gavrilović se verila za svog dugogodišnjeg partnera Daria, a srećnu vest podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu.

– Rekla sam „da“ – kratko je napisala prelepa glumica na svom storiju uz fotografiju prelepog dijamantskog prstena na ruci.

Ko je Dario koji je osvojio srce jedne od najtraženijih srpskih glumica?

Zvezda serija „Istine i laži“ i „Od jutra do sutra“ uživa u ljubavi sa svojim izabranikom od 2018. Da je njihova veza ozbiljna i da je umetnica pronašla partnera za ceo život govori i činjenica da već dugo žive zajedno. Svoje ljubavno gnezdo pronašli su u luks stanu na Beogradu na vodi.

„Zajednički život je veliki test, brak je samo parče papira, ne može da ti odredi koga ćeš da voliš. Zajednički život ti nekako otkrije koliko ti neko odgovara ili ne odgovara, to je pravi test – rekla je Jelena svojevremeno za Blic i istakla da voli njihove zajedničke trenutke.

„Volim naše zajedničke rutine. To je nešto najlepše kada imate pravu osobu pored sebe“.

Dario nije poznata ličnost i ne voli da se eksponira u javnosti, a njegovu želju Jelena poštuje od samog početka njihove veze. Iako se ne pojavljuje s njom u javnosti, Dario je njena najveća podrška u životu i oslonac iz senke.

„On ne želi da se eksponira medijski, nije momak koji se bavi ovim poslom. Nekako koliko god da bih ja nekada i možda želela da on bude tu, a biće prilike naravno, njemu je, komotnije da bude sa strane. Kada je takva situacija, onda partner mora to da ispoštuje“, ispričala je Jelena jednom prilikom.

Jelena ponekad na svom Instagramu podeli njihovu zajedničku fotografiju, a njihovi osmesi govore više od hiljadu reči.

„Volim ga iako smo različiti“, napisala je jednom na Instagramu.

„Srećna sam i zahvalna sto imam nekoga sa kim mogu da osvajam vrhove“,  poručila je u opisu druge fotke.

O tome koliku joj snagu i vetar u leđa daje ova ljubav Jelena je govorila početkom 2021.

„Ne postoji sila jača od ljubavi, ne postoji ništa što ljubav ne može da pobedi. Srećna sam i zahvalna što sam voljena i što volim i što se nijednog trenutka nisam osetila ugroženo jer znam da uvek imam podršku i to je snaga koja me pokreće“, rekla je svojevremeno za Kurir Stil.

Glumica je sigurna da se najsnažnija ljubav rađa polako i postepeno.

„Mi smo se osvojili međusobno“, rekla je Jelena tada.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram