Nove fotke bez fotošopa otkrile kako Eva Longorija zaista izgleda u bikiniju

Smršala je 20 kilograma.

Gluimica Eva Longorija vrele letnje dane provodi na plaži u čuvenom španskom odmaralištu Marbelji. Tu se sada pojavila u crnom dvodelnom kupaćem sa tračicama i otkrila svoje novo telo nakon što je smršala 20 klilograma.

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Eva je tako još jednom pokazala kako izgleda zdravo smršati toliko kilograma – ona i dalje ima obline, a savršeno je oblikovana. Čini se da Eva izgleda bolje nego ikad i zato joj mnogi ne bi dali 48 godina, koliko ima.

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nju su inače mnogi kritikovali jer se dosta ugojila u trudnoći, ali svima je zapušila usta, pre svega, jer je kilograme skinula – zdravo.

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Tajna je u tome, kako je jednom rekla, što sat vremena dnevno skače na trambolini, a prestala je i da konzumira šećer, testo i alkohol, dok najčešće jede organske i sveže namirnice.

Evin jelovnik se promenio tako što je počela da jede više povrća, a najviše spanać. Osim toga, glumica je svakodnevno konzumirala brokoli i prokelj, a šećer je potpuno izbacila.

Ipak, slatkiši joj nisu predstavljali problem – inače ih ne voli, pa tako nije imala čega da se odriče kada je to u pitanju.

Longorija dan uglavnom počinje kajganom i svežim voćem. Ruča meso i povrće kuvano na pari. Za večeru voli ribu i povrće, a kao međuobrok konzumira sveže krastavce, jabuke ili jogurt sa ukusom vanile.

Jednom nedeljno sebi dozvoljava da zgreši i tad se počasti parčetom pice ili kesicom čipsa.

„Svi misle da postoji neka specijalna tajna dobrog izgleda, ali to nije tačno. Ključne su dve stvari: ishrana i fizička aktivnost“, izjavila je Longoria jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram