Serije gde je bila prisutna hemija na ekranu, a rat na setu

Seks i grad
Seks i grad, Foto: © Starstock/Photoshot / Avalon / Profimedia

Oni su glumili u nekim od naših omiljenih serija, ali ponekad se prava drama događala daleko od kamera. Živi su dokaz da se hemija na ekranu ne mora nužno pretvoriti u srećne radne odnose.

Toliko smo voleli ove serije, pa i ove parove, te njihovu hemiju na ekranu. Mada, nismo bili ni svesni da se upravo u našim omiljenim serijama iza kamera odvijala vrlo toksična atmosfera.

Dosije X

Glumci koji su igrali Muldera i Skali u kultnom serijalu „Dosije X“, Dejvid Duhovni i Gilian Anderson, navodno su se nemilosrdno borili na setu.

Dosije X
Dosije X, Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Dejvid (61) je priznao da nakon što su tako blisko sarađivali na setu tokom 1990-ih oni „jedno drugo nisu mogli podneti“.

„Bliskost rađa prezir. To nema veze s drugom osobom. Sve to nestaje i samo vam ostaje poštovanje i ljubav prema ljudima s kojima ste radili toliko dugo. Pre smo se svađali oko sitnica“, kazao je.

Gilian (53) je priznala da je definitivno bilo razdoblje kada su se njih dvoje zdušno mrzeli. „Bilo je intenzivno. On je meni bio naporan i iritantan, a i ja sam njemu“, istakla je.

Gilmorove

Dok su gledaoci navijali za to da Luk i Lorelaj iz serije „Gilmorove“ budu zajedno, na setu se često čula svađa između Loren Grejam i Skota Patersona. Navodno su se aktivno izbegavali, no oboje su to poricali.

Nedavno je Loren opisala svoj odnos sa Skotom kao „dobar“, dodajući: „Mislim da ti likovi imaju odličnu hemiju koja ogleda našu hemiju kao ljudi. Nismo bliski“.

Gilmorove
Gilmorove, Foto: NETLFIX / Planet / Profimedia

Sara Džesika Parker i Kim Katral

Uvek se govorilo da postoji napetost između Sare Džesike Parker i Kim Katral na snimanju serije „Seks i grad„. Navodno se KIm naljutila kad je saznala da je Sara Džesika zaradila više od svojih koleginica.

Seks i grad
Seks i grad, Foto: VINCE BUCCI / AFP / Profimedia

Godinama kasnije, razgovori o trećem filmu „Seks i grad“ su prekinuti kada su počele kružiti glasine o Kiminim nerealnim zahtevima.

Kim je uzvratila rekavši: „Ovde zaista uzimam u obzir koleginice iz “Seks i grada“, a posebno Saru Džesiku Parker, jer mislim da je mogla biti pristojnija. Ne znam u čemu je njen problem, nikad nisam znala“.

Očekujemo prve epizode nastavka serije i to pod nazivom “And just like that“ – gde  Kim nije uključena.

***

Bonus video: Šiške poznatih lepotica

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram