FOTO Slike zbog kojih zvezde Seks i grada trpe užasne uvrede

Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U toku je snimanje novih epizoda serije "Seks i grad", a glavna tema ovih dana su nove fotografije sa seta, na kojim glavne glumice nisu više u cvetu mladosti. Verovali ili ne - to je isprovociralo ljude.

Trenutno se snimaju nove epizode kultne serije „Seks i grad“, a paparaci su već u nekoliko navrata uspeli da fotografišu glumačku ekipu na setu.

Osim što se mnogi pitaju i jedva čekaju da saznaju radnju, često se piše i o izgledu glavnih glumica. Iako je jasno kao dan da je od emitovanja poslednjih epizoda prošlo mnogo godina i da su glumice u međuvremenu dobile bore i sede, izgleda da se njima starenje ne prašta.

Tako Sara Džesika Parker i Sintija Nikson ponosno nose svoje godine, dok je Kristin Dejvis očigledno koristila botoks. Baš tu se vidi koliko se svetu ne može ugoditi, a i zašto bi… Koliko god javnost ne voli estetske i plastične korekcije, toliko hejtuje i prirodno starenje, bar sudeći prema komentarima koji kruže društvenim mrežama. Dok nekolicina podržava dostojno starenje i njihov prirodni izgled, većina komentariše da „izgledaju kao bake“.

Foto: SteveSands/NewYorkNewswire/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

„Pa one izgledaju gore od moje babe“, „Ok, videli smo sedu kosu, sada se ofarbajte“, „Na šta liče Miranda i Keri?“, „Kako su propale… Pogotovo Keri“, glase samo od nekih groznih komentara koji se šire internetom.

Komentari podrške

Naravno tu su i pozitivni komentari, ali su oni u manjini.

„Ove žene su pokazale kako se dostojanstveno stari. Svaka im čast“, „Zašto se ženama u Holivudu, ali i inače, ne prašta starenje? Ne sećam se da je iko kritikovao muškarce zbog sede kose“, „Održale su lekciju. Bravo“, „Navikli smo na filere i Instagram lepotu, zato svima ovo smeta“, pisali su obožavaoci glumica, piše Story.hr.

Foto: RW/MPI / Capital pictures / Profimedia

Snimanje nastavka popularne serije pod nazivom ‘And Just Like That…’ u Njujorku traje već nekoliko meseci i imaće 10 epizoda.

Foto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Serija će pratiti prijateljstvo glavnih junakinja i ljubavne živote u njihovim 50-im. Mnogi obožavaoci serije i dalje ne mogu da se pomire s tim da je ‘otpala’ Samanta Džons, koju je tumačila Kim Katral, i tvrde da zbog nje nastavci neće biti vredni gledanja. Na njeno će mesto doći glumica Nikol Ari Parker.

***
Bonus video: Monika Beluči

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram