Seksi plavuša s kojom Aleks Rodrigez pokušava da preboli Džej Lo

Rodrigez
Foto: MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mlađa je od njega 21 godinu.

Dženifer Lopez ostavila je Aleksa Rodrigeza i vratila se staroj ljubavi Benu Afleku. Nakon toga Aleks (46) pokušava da vida rane sa novom devojkom Ketrin Pedžet (25).

Njih dvoje su nedavno primećeni na jahti kod obale Italije. Bivši igrač Jenkija i njegova devojka, koja se bavi fitnesom, smejali su se dok su gledali nešto na njenom telefonu pre nego što su otišli ​​na pučinu da se voze na skuteru i da isprobaju dasku za veslanje.

Ketrin i Aleks su već neko vreme u ljubavi, a prva šuškanja počela su u januaru kada mu se plavokosa lepotica pridružila na jednoj utakmici.

Međutim, izvor blizak sportisti rekao je u to vreme da je Rodrigez bio „slobodan“. Uprkos tome, njih dvoje su poveremeno viđani kako se grle i ljube po restoranima u Njujorku, Majamiju…, piše pagesix.

„Ona je definitivno mnogo osetljivija od njega. Ona mu se uvek prisno približi i priđe mu licu kad pričaju i smeje se“, kažu oni bliski paru.

Njih dvoje su prošle nedelje viđeni i na Kapriju.

Podsetimo, Rodrigez je bio veren sa Dženifer Lopez do marta 2021. kada su se rastali, nakon silnih glasina o prevari. On je ranije bio oženjen Sintijom Skurtis, sa kojom ima dve ćerke.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram