Sada je zvanično: Leo i Điđi su u vezi – a jedan detalj svima bode oči

Foto: JOMC / Backgrid UK / Profimedia, Jose Perez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Điđi mu je uvek bila slaba tačka.

Izvor blizak Leonardu Dikapriju rekao je za US Weekly da glumac misli da je njegova nova devojka Điđi Hadid „lepa, ali i mudra i kul žena koja je veoma kulturna i obrazovana“.

Naime, Hadid i Dikaprio službeno su u vezi i „imaju gomilu zajedničkih prijatelja“, dodaje izvor, dodavši da su „svi srećni što ih vide zajedno, iako je mnoge od njih to uhvatilo nespremne“.

Izvor tvrdi da je glumac svestan da su obožavatelji primetili njegovu sklonost izlaženju s mladim modelima, od kojih su mnoge mlađe od 25 godina.

„Leo namerno umanjuje tu činjenicu, ali ne može se poreći da ima određeni tip devojke, ili ga je barem imao do sada“, objašnjava izvor, misleći na činjenicu da je Hadid starija od glumčevih prošlih partnerki, doduše samo dve godine.

Naime, Dikaprijev interes za Hadid pojavio se samo nekoliko nedelja nakon što su Kamila i Leonardo prekinuli svoju četiri godine dugu vezu. Dikaprio je nakon veze posećivao događaje i odlazio na odmor, a provodio je najviše vremena družeći se sa svojim prijateljima.

Hadid je, s druge strane, bila pet godina s muzičarem Malikom, sa kojim ima ćerku, a raskinuli su prošle godine, prenosi „jutarnji.hr“.

***

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram