Rođendansko odelo Anđelke Stević Žugić je zrak sunca koji će razvedriti svaki šućmurasti dan

Glumica je proslavila 39. rođendan u sunčanom autfitu.

Popularna glumica Anđelka Stević Žugić proslavila je juče 39. rođendan, a brojne kolege čestitale su joj javno njen poseban dan.
Ona je jedna od najbolje odevenih Srpkinja, a i juče je imala poseban izbor u boji sunca.

Nakon što je podelila njihove emotivne čestitke, glumica je objavila i delić svoje proslave, pozirajući s balonima.

„Ovaj svet je i dalje dobro mesto za život! Pitanje je sa kim ga živite i čemu/kome sve dopuštate da vam ga boji. I zlata vredno – MOJ ŽIVOT MOJA PRAVILA! Dragi moj životiću, ja te ne bih menjala ni za sekund! Idemo dalje…“, poručila je Anđelka.

Glumica nije otkrila kako je proslavila rođendan, ali je pokazala da se odlučila za business chic odevnu varijantu, koja je istovremeno i udobna i vrlo elegantna.

Njen izbor bilo je jednostavno odelo, model klasičnog kroja sastavljen od blago strukiranog dugačkog sakoa i dubokih pantalona širih nogavica „na peglu“ ili ivicu.

Reč je o vrlo efektnom kompletu zahvaljujući jarkoj žutoj nijansi, a Anđelka ga je kombinovala sa zatvorenom crnom bluzom i – patikama.

Kombinacija patika s odelima jedan je od vodećih trendova proteklih sezona, a obično se bira nenapadna jednobojna obuća, pre svega u crnoj ili beloj boji. To je sjajan način da se istakne stajling, naročito ukoliko je u upečatljivoj boji ili dezenu, kao što je slučaj s Anđelkinim rođendanskim autfitom, piše glossy.espreso.co.rs.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram