Posle tajnog venčanja na hit lokaciji, Anđelka Prpić haljinom priziva radost pored jednog neobičnog predmeta

Haljina i sandale su je šik, a glumičina linija besprekorna.

Anđelka Prpić se porodila krajem maja, rodila je devojčicu kojoj je dala ime Čarna, a upravo je objavila fotografiju na kojoj je u elegantnoj mini-haljini crvene boje, uz fantastičnu ogrlicu i bordo sandale.

Osim što joj haljina stoji saliveno, Anđellka je vratila liniju i uz objavu je napisala: „Nek sluti na radost“, a fotografisala se kraj vatrogasnog hidranta u zgradi, te su i komentari u skladu sa mestom na kom je pozirala – veoma duhoviti.

A to nije jedina stvar koja je duhovita u vezi sa Anšelokom Prpić.

Anđelka se udala u tajnosti 8. septembra za svog izabranika Marka Žugića, a svadbeno veselje organizovali su na neobičnom mestu – pijaci.

Kako je pisao Telegraf, gosti su ručali u jednom lokalu koji se nalazi u ušuškanom prolazu Zemunske pijace, a koji je nešto između strit fuda i restorana.

S Anđelkine svadbe pojavile su se samo dve fotografije. Jedna iz prelepe bašte lokala, gde su zvanice obedovale, a drugu je podelila na svom Instagramu glumica Anja Mandić.

Glumica je rešila da bude smela mlada. Ona je za dan venčanja izabrala mini-haljinu sa belim reverima, tračicama od tila, a bež boja dala je posebnu notu celom stajlingu.

Ovu neobičnu venčanicu upotpunila je kratkom mrežicom i mini-velom na glavi, a sve je zaokružila burgundi salonkama s visokim štiklama i tamnozelenom pismo-tašnom.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram