Rebel Vilson su ucenili i rekli da ima dva dana da prizna da je gej

Poznati 13. jun 202208:49 > 08:51
Rebel Vilson, Foto: Richard Milnes / Alamy / Alamy / Profimedia

Ipak su to novinari želeli da urade pre nje.

Sidney Morning Herald je objavio članak jednog od njihovih kolumnista koji je otkrio da je list dao Rebelu rok od dva dana da komentariše njihovu priču. Umesto da im da izjavu, odlučila je da obavi svoju vezu sa devojkom na Instagramu.

Novinar koji je napisao tekst bio je očigledno iznerviran što nije dobio „ekskluzivno“ otkriće njene veze, što je izazvalo tone reakcije.

Jedna osoba je tvitovala: „Tako da očigledno nije bio izborRebel Vilson da se autuje… (Novine) su priznale da su joj dali obaveštenje dva dana unapred da će je „autovati“. Što je još gore, otvoreni gej muškarci u Sidney Morning Heraldu su bili umešani u ovo.“

Rebel je odgovorila na ovaj tvit i napisala: „Hvala na vašim komentarima, bila je to zaista teška situacija, ali sam pokušala da je iznesem sa dostojanstvom.“

I uprkos svemu, koliko nekada mediji umeju da budu oštri, posebno kada su životi poznatih u pitanju, mislimo da je Rebel uspela i srećni smo zbog nje.

Podsećamo, ova 42-godišnja glumica blistala je sa osmehom od uha do uha kada je na svom Instagram profilu predstavila svoju devojku Ramonu Agrumu. U opisu fotografije, našalila se da je godinama tražila ‘Diznijevog princa’ kada je ‘Diznijeva princeza’ bila ono što joj je zaista trebalo.

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram