Rebel Vilson otkrila da je gej: „Tražila sam princa, a trebala mi je princeza”

Rebel Vilson, Foto: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia

Današnja velika vest je Rebel Vilson.

Rebel Vilson je otkrila svoju novu devojku i zvanično se autovala kao gej.

Ova 42-godišnja glumica blistala je sa osmehom od uha do uha kada je na svom Instagram profilu sa 10,9 miliona pratilaca predstavila svoju devojku Ramonu Agrumu.

U opisu fotografije, našalila se da je godinama tražila ‘Diznijevog princa’ kada je ‘Diznijeva princeza’ bila ono što joj je zaista trebalo.

Rebel, koju često hvale u medijima zbog nove, zategnute figure nakon što je izgubila više od 35 kilograma, pokazala je svoj pobednički osmeh dok je pozirala pored svoje nove devojke i naslonila ruku na Ramoninu ruku na slatkoj zajedničkoj fotki.

Iako je četvrtak obeležilo njeno autovanje javnosti, Rebel je prethodno često bila javno u društvu svoje devojke Ramone. S njom je pozirala na crvenom tepihu na Vanity Fair žurci nakon dodele Oskara u martu.

Rebel Vilson sa svojom devojkom, Foto: Jen Lowery/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Do sada, Rebel nije govorila o svojoj novoj ljubavi, koja je modni dizajner iz Los Anđelesa i vlasnica održivog modnog brenda Lemon Ve Limon.

Međutim, poslednjih meseci često smo je viđšali na Rebelinom Instagramu, iako nije bila predstavljena kao ništa više nego prijateljica.

***

Bonus video: Svi frajeri Adrijane Lime

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram