Maša iz Survivora: „Pravog muškarca ne može ništa da uplaši”

Poznati 11. jun 202223:08 > 12. jun 2022 10:26
Maša Kuprešanin Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Šta 'srpska Lara Kroft' misli o muškarcima iz Survivora?

Maša Kuprešanin jedna je od takmičarki koja je uspela da izgura ovu avanturu u Survivoru do kraja.

„Ona je svojim izgledom, ali i uspesima u izazovnim duelima, privlačila pažnju publike i intrigantnim odnosima sa ostalim članovima tima. Na mrežama su je prozvali ‘srpska Lara Kroft’, a nas je zanimalo šta ju je kod muškaraca tamo očarala, a šta negde razočaralo. A šta me je razočaralo… Ako mi veruješ zaista nije bilo ništa veliko što bi me razočaralo. Mislim da smo imali sjajnu skupinu momaka, tako da nije moglo da se desi da me razočaraju”, istakla je Maša za Zadovoljna.rs.

Istakla je da su momci zaista sjajni, da se nisu žalili i da su bili velika podrška devojkama i super prijatelji.

Maša Kuprešanin Foto: Survivor Promo

Zanimalo da nas je, s obzirom na to da Maša dosta trenira i u vrhunskoj je formi, da li smatra da se današnji muškarci plaše snažnih žena u svakom smislu.

„Mislim da se definitivno napravio neki disbalans. Momenat gde žena zaista želi da se istakne poslovno, pa čak i kada je u pitanju fizička snaga, definitivno ume da uplaši neke muškarce, ali ja uvek kažem: ‘Pravog muškarca ne može ništa da uplaši’. Tako da sve zavisi o kojim muškarcima pričamo.”

A, ko su po Maši tri najbolja frajera u Survivoru?

„Jako je teško kada imaš lepog momka poput mog, tako da su moji standardi u nebesima, ali da moram da biram to bi bio Steva, Tomi (Tomislav Rubinjoni) i Goran.”

Maša Kuprešanin Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

***

Bonus video: Maša iz Survivora čita tvitove o sebi

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram