Sve ljubavi Katarine Radivojević – od Brege i tajkuna do Severininog bivšeg

katarina radivojević
Katarina Radivojević Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Htela je da se skrasi uz poznatog holivudskog šmekera.

Katarinu Radivojević publika je zavolela kao Zonu Zamfirovu u istoimenom filmu Zdravka Šotre i ubrzo nakon što se pojavila na sceni, zanosnu Beograđanku su počeli da nazivaju velikom zavodnicom.

Godinama su je mediji povezivali sa mnogim poznatim muškarcima, između ostalog, i sa Goranom Bregovićem.

Pisalo se da je Brega, kada je rešio da snimi film prema libretu svog mjuzikla “Karmen sa srećnim krajem”, pozvao mladu i lepu Katarinu Radivojević. Ona je trebalo da igra glavnu ulogu, koju su navodno uvežbavali u njegovim kućama na Jahorini i u Beogradu.

Šuškalo se i da je osvojila Olivera Mandića, ali ona se nije oglašavala o tim navodima.

Ali zato jeste 2009. godine kao svog dečka javnosti predstavila crnogorskog biznismena Vuka Miškovića.

„Tačno je da je Vuko moj dečko, ali stav da u javnosti pričam samo o poslu ostaje nepromenjen“, kazala je jednom prilikom.

Delovalo je da je među njima velika ljubav, ali rastali su se jer je ona tada živela u Zagrebu, a on u Milanu.

Katarina Radivojević Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

U međuvremenu, Katarina se više od godinu dana zabavljala sa istoričarom umetnosti i antikvarom Vidojem Ristovićem, bivšim suprugom NIkoline Pišek koji je preminuo ove godine.

Raskinuli su kada se ona preselila u SAD.

„Vidoje i ja više nismo zajedno i tačno je da je našoj vezi presudila daljina“, rekla je Katarina u jednom intervjuu, uz opasku da su najveće nesuglasice u vezi počele u vreme njenog boravka u Rusiji, gde je snimila film i seriju.

Rusija se ne vezuje za njeno ime samo zbog tih snimanja već i zbog navodne veze sa tamošnjim tajkunom Mihailom Hodorkovskim koji je bio šef jedne naftne kompanije.

Međutim, Katarina je to negirala rekavši da nije toliko hrabra da bi bila sa čovekom koji je neprijatelj ruskog predsednika Vladimira Putina.

Pre nekoliko godina pisalo se i da je dečko Katarine Radivojević Igor Kojić. Navodno je Igor nekoliko meseci bio sa Katarinom, a onda ju je ostavio zbog Severine.

Katarina o Igoru nije htela da se izjašnjava, ali zato jeste pričala o svojoj ljubavi sa holivudskom zverkom Benisiom del Torom.

Pre nekoliko godina ona je priznala da 2011. godine nije otišla u Ameriku samo zbog posla, već i zbog romanse sa holivudskim glumcem koji je 12 godina stariji od nje. Ona je želela da se skrasi, poželela je porodicu, ali očigledno nisu osećali isto.

„U pitanju je velika ljubav s moje strane, ali ja u ljubavi uvek dajem sve od sebe. Ono o čemu maštam i danas je da imam normalnu, zdravu, zaokruženu porodicu. Ne želim odnos s kompromisima. Znala sam šta hoću u tom trenutku i htela sam kompletnu priču, sve ili ništa. Kad sam shvatila da je to nemoguće, nastavila sam dalje“, kazala je jednom prilikom o vezi sa Del Torom.

BONUS VIDEO: TOP 10 najlepših devojaka i žena tenisera

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram