Poznate Srpkinje koje su zbog ljubavi žrtvovale karijeru

Foto: M.M./ATAImages; Antonio Ahel/ATAImages; Mateja Stanisavljevic/ATAImage

Stavile su ljubav ispred karijere.

One su bile veoma popularne Srpkinje i harale su muzičkom, voditeljskom i glumačkom scenom. Publika je volela da ih gleda na televiziji, a one su uživale u svojoj popularnosti. Sve do jednog momenta kada su odlučile da preokrenu svoj život. Napustile su karijeru i javnu scenu zbog ljubavi i od tada nemamo prilike da ih viđamo u javnosti.

Predstavljamo vam šest poznatih Srpkinja koje su žrtvovale karijeru zbog muškarca.

Nada Macanković

Glumica Nada Macanković proslavila se ulogom u seriji „Ljubav, navika, panika“, a imala je zapaženu ulogi i u seriji „Mješoviti brak“. Igrala je i u seriji „Košarkaši“ filmu“Mi nismo anđeli 3″…

A onda kada je trebalo da opravda svojih pet minuta slave i pretvori ih u ozbiljnu karijeru, šarmatna glumica je odlučila da se povuče sa glumačke scene. I to zbog ljubavi.
Nada je započela zajednički život s odbojkašem Bojanom Janićem za koga se udala 2010. godine. A zbog njegove karijere jedno vreme je živela i u Francuskoj gde je tada on igrao. Kruna njihove ljubavi je sin Milutin.

„Kada je tu i dobar spoj i ima ljubavi, brak može da traje. U današnje vreme živi se jako brzo i ljudi su navikli na promene pa se zato i lako odlučuju na razvod kada stvari krenu nizbrdo. Mislim da se na odnosima u braku mora raditi i da se ono što ne valja mora ispravljati na vreme. Među partnerima mora postojati otvorena i iskrena komunikacija“, objasnila je svojevremeno.

„Za savršen dan dovoljni su mi osmesi moje bebe, Bojanov slobodan dan i malo sunca napolju“, zaključila je.

Branka Nevistić

Branka Nevistić je dugi niz godina bila poznato tv lice, a svi je pamtite još iz vremena kada je radila na popularnoj BK televiziji. Gledali smo je i kao voditeljku Dnevnika, kvizova i drugih emisija i to na više različitih televizija. Bila udata za nekadašnjeg košarkaša Momčila Lavrnića sa kojim ima sina Luku.

Međutim, njihov brak nije potrajao, a onda u Brankin život ulazi bogati biznismen Branislav Grujić, koji je vlasnik jedne veoma uspešne građevinske firme. Udala se za njega 2014. godine i zbog ljubavi povukla sa TV ekrana i javnosti uopšte.

„Branislav je sreća moga života, moj princ na belom konju, muškarac kojeg sam oduvek sanjala, ljubav mog života i čovek s kojim želim da ostarim“, rekla je Branka svojevremeno.

Iako je odavno nema na televiziji, ona je aktivna na društvenim mrežama, gde objavljuje porodične fotografije, a primetno je da dosta putuju.

Ella B

Brankica Celabović, poznatija kao Ella B harala je muzičkom scenom devedesetih godina i početkom dvehiljaditihi i svi su pevali njene numere.
Najveći hit bila je pesma „Ajkula“ koja se pevala na mnogim žurkama širom zemlje.

Zvezda devedesetih je imala veoma uspešnu karijeru, a pesme po kojima je još pamtimo su: „Kamikaza“, „Daj mi ovu noć“, „Oglas“… Ali nakon što je izdala album 2004. godine iznenada na vrhuncu popularnosti se povukla sa scene i iz javnosti.

Sudbonosno „da“ izgovorila je kolegi Ljubi Čebaloviću koji je bio član tada vrlo popularne grupe “Beet street”, poznatoj po hitovima „Opsesija“ i „Gde si ti.“
Napustila je Srbiju, a dugi niz godina živi sa mužem u Nemačkoj daleko od očiju javnosti. Imaju četvoro dece– Kristijana, Aleksandra, Tamaru i Danijelu.
Ljuba radi u špediciji kao šef u jednoj filijali, dok Brankica radi u automobilskoj kući.

Marija Petronijević

Glumica Marija Petronijević popularnost je stekla ulogom doktorke Ivane u seriji „Selo gori, a baba se češlja“ , a zapažene uloge ostvarila je i u seriji „Seljaci“ i u filmu „Braća po babine linije“…Zbog sličnosti sa slavnom italijanskom glumicom zvali su je srpska Monika Beluči.

A onda je glumački poziv stavila sa strane zbog ljubavi. Naime, udala se za IT stručnjaka i imućnog humanitarca Milinka Isakovića iz Loznice i život u gradu zamenila životom na selu. A godinama je i skrivala njegov identitet.

Marija godinama živi u rodnom selu Visibabe gde je napravila svoj raj na zemlji.Uživa u porodičnom životu okružena prirodom, domaćim životinjama i sadnicama o kojima brine sa puno ljubavi i posvećenosti. Tako je uspela da odgaji, čak, i pinjole, a potom je odlučila da proba i novu sortu zelene salate.

Marija je u oktobru 2021. godine na svet donela prvog sina, dok je drugo dete stiglo na svet u septembru ove godine.

Ivana Baltić

Sećate se Ivane Baltić? Ona je devedesetih bila veoma popularno tv lice Pinka. Vodila je emisije „City“ i „City Club“ , a kasnije i autorsku emisiju „Ja to tako“.

A onda je uspešnu voditeljsku karijeru zamenila porodičnim životom. Nakon veze sa Aleksandrom Sedlarom, upoznala je arhitektu Zorana Aleksića koji je danas njen životni saputnik. Tada je odlučila da se povuče iz javnosti i televizije, udala se za njega 2014. a godinu dana kasnije dobila sina Andreja.

Katarina Sotirović

Pevačicu Katarinu Sotirović pamtimo kao članicu grupe Koktet bend sa kojim je harala muzičkom scenom početkom dvehiljaditih. Katarina je nekoliko godina kasnije, 2005, započela solo karijeru,a jedna od njenih najpoznatijih pesama je Devojka za udaju. A onda je u jeku popularnosti napustila muzilku scenu i udala se da košarkaša Aleksandra Rašića 2007. godine. Dobila je ćerku sa njim i odselila se iz Srbije zbog njegove karijere. Zanimljivo je da su se Katarina Sotirović i Aleksandar Rašić dva puta su se venčavali i razvodili, a imaju ćerku Juliju i sina Davida.

Katarina se na scenu vratila tek 2018, na kratko, nastupivši sa starim bendom na Beoviziji.Nakon toga prošle godine objavila pesmu kao Katarina Sotirović, nezavisno od benda, ali se veoma retko pojavljuje u javnosti.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram