Gde je danas najlepša srpska voditeljka koja je nestala preko noći

rada rađenović
Foto: Instagram/radmilaradenovic79

Zvali su je srpska Hale Beri.

Bila je vrlo poznata srpska voditeljka i novinarka i jedna od prvih javnih ličnosti koja se slikala za domaći Playboy. A onda je atraktivna crnka koju su zvali srpska Hale Beri preko noći nestala sa javne scene.

Rođena Beograđanka, Rada Rađenović (44) završila je klasične jezike u Filološkoj gimnaziji, u želji da studira orijentalistiku. Ipak, upisala je Pravni fakultet.

Pravi bum na domaćoj sceni napravila je kada se 2005. godine slikala za magazin Playboy.

Rekla je potom da se nije obnažila, već da je uradila erotske fotografije za koje danas ne bi imala hrabrosti.

Po drugi put Rada je uzburkala javnost 2008. godine kada je počela da se zabavlja sa crnogorskim biznismenom Dejanom Milićem. Njih dvoje su se krili od znatiželjnih pogleda, ali nisu uspeli. Naveliko se tada pisalo kako je Dejan zbog Rade ostavio dugogodišnju devojku. Dve godine kasnije Rada je rodila sina Petra.

Prvi put se sa njim javno pojavila krajem 2011. godine na jednoj dečjoj reviji. Par godina kasnije mediji su preneli kako ili Rada ili Dejan, pošto nisu u braku, moraju da se odreknu starateljstva nad detetom da bi mogli da ga upišu u vrtić, kao i da je ona izjavila da bi bila jako nesrećna kada bi to uradila.

Priznala je u međuvremenu i da nikada nije živela sa ocem svoga sina i da su raskinuli, ali da su dete dobili iz najveće ljubavi.

Rada je jednom prilikom otkrila i da joj se podjednako udvaraju i muškarci i žene i da je više puta dobila mnogo nepristojnih ponuda. Kaže i da je zahtevna u vezi, a da njen idealni muškarac treba da bude jak kao stena.

Radin zaštitni znak bilo je i to što je često odeću nosila bez brushaltera, ponosila se svojim prirodnim grudima i, kako je rekla, zbog njih su je drugarice često vodile kod plastičnih hirurga da bi pokazale kakav model žele.

Danas Rade možda nema toliko na TV-u kao ranije, ali ona je prethodnih godina i te kako bila aktivna na društvenim mrežama. Voli da se fotka sa sinom, sa kućnim ljubimcem, ali i da postavlja atraktivne fotke. A one pokazuju da je s godinama – sve lepša.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram