Da li je prepoznajete? Srpska voditeljka iz devedesetih sad živi američki san

Foto: Instagram / sandraskovic

Uživa u Holivudu.

Sandra Drašković, poznata kao Sani Armani, bila je omiljeno TV lice devedesetih. Gledali smo je u brojnim emisijama, a pre malih ekrana osvajala je modne piste.

Dobila je nadimak zbog saranje s modnom kućom Armani. Danas Sandra živi u Los Anđelesu, a prošle godine je otkrila kako je završila tamo.

„Malo se zna o tome da sam diplomirala produkciju, kojom se i bavim već dugi niz godina. Nakon emisija na kojima sam radila kao autor, novinar-voditelj i producent, ostala sam u svetu zabave, ali iza kamera. Los Anđeles je grad koji je najpoznatiji po holivudskoj industriji. Radeći na jednoj seriji, ukazala mi se prilika da se preselim, a osim toga, deo moje porodice živi tamo. Svaki početak je težak. Nova sredina, drugačija pravila kao i celokupan način života. Nije mi bilo lako da ostavim sve u Srbiji, ali prilagodila sam se nakon određenog vremena i, biću iskrena, sada Los Anđeles smatram svojim domom“, rekla je za Story.

Ona ima sina Luku koji završava srednju školu u Americi. Dobila ga je u braku s Nikolom Lazetićem, sa kojim je glumila u sportu „Prođi sa mnom kroz crveno“.

Brak je kratko trajao, a nakon razvoda Sandra se povukla iz javnosti. Ali smo je opet gledali 2009. godine, kao učesnicu rijalitija „VIP Veliki brat“.

Otkrila je i kako danas izgleda njen holivudski posao.

„Posao producenta čak ni u Holivudu nije glamurozan. To je veoma stresan poziv iako verujem da ljudima deluje glamurozno. S druge strane, život u Los Anđelesu ume da bude i te kako glamurozan i zabavan“, rekla je Sandra.

***

BONUS VIDEO: Ruška Jakić na Beogradskoj nedelji mode

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram