Ana Saso se vratila na pistu u 60. i pokazala da je i dalje najlepša Jugoslovenka

Ana Sasso
Ana Sasso Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Nije se promenila!

Ana Saso je po mnogima bila najlepša žena u Jugoslaviji, a i danas hrvatska manekenka izgleda zanosno.

U svojoj 60. godini Ana se vratila na modnu pistu.

Ona je bila senzacija na humantiarnoj reviji City Modus u Zagrebu, na kojoj se pojavila u elegantnoj toaleti crvene boje.

Ana Sasso
Ana Sasso Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Anu je posao hostese na Splitskom festivalu 1981. godine odveo na izbor za Miss Jugoslavije, na kojem je pobedila naredne godine. Proslavila ju je i čuvena reklama za napitak Pipi.

Iz Pariza je dobila i ponudu za filmsku ulogu – koju je odbila jer su zahtevali da bude u toplesu. Ana je bila u braku sa kraljem splitskog noćnog života Nenadom Teklićem. On je vozio prvi „porše“ u Splitu, bio je u šemi s Doris Dragović i za tridesetak godina otvorio je desetak najboljih kafića i klubova u Dalmaciji. Poginuo je pre šest godina u saobraćajnoj nesreći.

Bila je u braku i sa Igorom Franceskijem. Ribar i pravnik je besramno varao i šetao mlade devojke po centru Splita. Ostavila ga je, a dve godine posle razvoda Franceski je uhapšen jer su se u njegovom stanu devojke iz jedne organizovane grupe prostituisale.

Ana Sasso
Ana Sasso Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Saso je u novembru prošle godine otkrila da se udala za hirurga Hrvoja Tomasovića s kojim živi u Samoboru.

„Mi smo kao gospodin i gospođa Smit. Uspeli smo to sakriti zato što je to bio naš dogovor, nešto naše, nismo to hteli deliti, nema potrebe. Što znači papir ako se ljudi ne vole, ali mi smo i to uradili, čisto da imamo i taj papir“, rekla je Ana, prenosi Index.hr.

***

BONUS VIDEO: Poznate žene koje izgledaju sve bolje kako stare

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram