Ana Saso (59) u kupaćem je razlog zašto plačemo za Jugoslavijom

Ana Saso Foto: Instagram/sasso.ana63

Trbušnjaci za poželeti.

Nekadašnja mis Jugoslavije Ana Saso važila je za najlepšu ženu sa ovih prostora, a tu laskavu titulu je osvojila davne 1982. godine na takmičenju za mis Jugoslavije.

Prelepu Splićanku svi još pamtimo sa kultne reklame za sok Pipi u kojoj u mokroj prilepljenoj majici izranja iz mora.

Sada, tri decenije kasnije, ova manekenka i dalje mami sve poglede svojim besprekornim izgledom i telom koje uživa da bude u kupaćem kostimu.

Ana često sa svojim pratiocima na društvenim mrežama deli detalje iz svog života, a neretko se na njenom Instagramu nađe i poneka fotografija na kojoj se jasno vidi da je i dalje u top formi.

Crveni kupaći kostim i savršeni trbušnjaci u petoj deceniji života su stvari o kojima maštamo, a ne čudi nas da Ana može da se pohvali ovakvim telom s obzirom na to da se aktivno bavi vežbanjem i da je posvećena zdravom životu i kvalitetnoj ishrani kako je više puta govorila.

Iako je ova lepotica takođe poznata po svom neslavnom burnom ljubavnom životu, kako se dva puta udavala i oba braka su se završila razvodom, izgleda da je sada konačno našla sreću u ljubavi jer je već više od decenije, kako pišu hrvatski mediji, u vezi sa lekarom Hrvojem Tomaševićem.

***

Bonus video: Čuvari plaže, nekad i sad

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram