Vrela fotka s Noletom koju Nataša Bekvalac još uvek čuva na svom Fejsbuku

nataša bekvalac
Foto: Instagram/bekvalceva

Fotka koja je digla prašinu.

Ako malo pročešljate Fejsbuk nalog Nataše Bekvalac, videćete da ona i dalje tu čuva stare fotke, i od pre desetak godina, recimo. Među njima ima i onih sa bivšim mužem Ljubom Jovanovićem sa medenog meseca na Tajlandu, ali i sa Novakom Đokovićem.

Na toj fotki Nata je u Noletovom prisnom zagrljaju dok je on drži uz sebe u naručju.

Fotka je nastala još 2009. kada su Nole i Nata radili editorijal za jedan domaći magazin, nakon što su proglašeni za naj muškarca i ženu u Srbiji.

Već tada su počela govorkanja da su Nole i Nataša u tajnoj vezi. Iznova su se narednih godina pojavljivale tvrdnje kako su Novak i Nataša viđeni zajedno na istim mestima i u Srbiji i u inostranstvu, a medijima je posebno interesantno bilo to što su jednog leta oboje bili u isto vreme na Ibici.

Bekvalac je viđena i na njegovim turnirima, pričalo se da se redovno čuju i potajno viđaju godinama, ali sve je ostalo na nivou trača.

Pre par godina Nataša je progovorila o Novaku u želji da stavi tačku na šuškanja.

Novak Đoković je ponos Srbije i ponos svakog od nas. Mislim da je to jedini čovek koji nas u svetu predstavlja tako da svako od nas treba da bude ponosan i ta tema je u jednom periodu jako intrigirala javnost, ali je njemu i meni izuzetno štetila, a štetila bi i sada da se pokrene neka priča kojoj stvarno nema mesta“, rekla je Nata u jednom intervjuu pre par godina.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram