Gde je danas i kako izgleda kraljica devedesetih Ella B

Ella B Foto: Youtube

Nekadašnja zvezda je danas majka četvoro dece.

Skoro da nijedna žurka s muzikom devedesetih ne može sa prođe bez hitova poput Ajkula, Kamikaza, Slaži me, i mnogih drugih pesama koje je pevala Brankica Čebalović, poznatija kao Ella B.

Brankica je imala veoma uspešnu karijeru, bila je među popularnijim pevačicama koje su obeležile devedesete, poslednji album je izdala 2004. godine, a nakon toga se povukla s javne scene.

Ella B već više od dve decenije uživa u ljubavi sa jednim od popularnijih densera devedesetih – Ljubom Čebalovićem, koji je bio član grupe Beet Street, poznatoj po hitovima Opsesija i Gde si ti.

Brankica i Ljuba već godinama žive u Nemačkoj sa svojom decom – Kristijanom, Aleksandrom, Tamarom i Danijelom.

Oni vode život daleko od očiju javnosti. Ljuba radi u špediciji kao šef u jednoj filijali, dok Brankica radi u automobilskoj kući.

Ovaj dens par, pre nekoliko godina za domaće medije izjavio je da im je period u kom su bili popularni ostao u lepom sećanju, te da su uživali u muzici, putovali širom sveta i sklapali mnoga prijateljstva.

Takođe su izjavili kroz smeh kako bi voleli da se vrate u taj period, jer bi tada bili dvadesetak godina mlađi.

Brankica i Ljuba su se tada dotakli i teme dece, kada su otkrili da klinci pokazuju interesovanje za muzikom, ali da ih sport više zanima.

***

BONUS VIDEO: Madona – kraljica popa

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram