Nepoznate sestre naših najlepših glumica ne eksponiraju se javno, a toliko su uspešne da zaslužuju aplauz

Lepe i uspešne, a žive drugačiji život.

Srpska glumačka scena bogata je talentovanim, uspešnim i prelepim ženama koje svojim umećem, pojavom i atraktivnim izgledom privlače veliku pažnju javnosti gde god da se pojave. One ulaze u kožu raznolikih likova, dok na crvenom tepihu zrače seksepilom i lepotom.

Ali, da li ste se nekada zapitali kako izgledaju sestre poznatih srpskih lepotica koje toliko volite da gledate u filmovima, serijama i na „daskama koje život znače“?

One su izabrale život van svetla reflektora, bave se nekim drugačijim zanimanjima i ne eksponiraju se u medijima. Tek ponekad njihove fotografije pojave se na društvenim mrežama – i to kada ih objave njihove poznate sestre.

Sestra Ivane Dudić

View this post on Instagram

A post shared by Ivana Dudic (@dudicivana)

Plavooka Ivana Dudić publiku je osvojila ulogama u seriji „Ubice mog oca“, „Istine i laži“, „Crveni mesec“, Od jutra do sutra“ i godinama slovi za jednu od najlepših i najzgodnijih glumica.

Ivana ima sestru Anu koja joj je velika podrška u životu, a jednom prilikom je svoje pratioce na instagramu „upoznala“ sa sestrom kada je objavila zajednički snimak.

Tada su mnogi primetili i komentarisali da njih dve ne liče. Dok Ivana ima plave oči, njena sestra ima tamne. Glumičini pratioci su, međutim, saglasni da je i Ivanina sestra jako lepo izgleda.

Sestra Slobode i Dragane Mićalović

Poznate srpske sestre Sloboda Mićalović i Dragana vrlo su cenjene u glumačkom poslu. Ćerke čuvenog glumca Dragana Mićalovića pored uloga koje su ih proslavile, ističu se i lepotom, harizmom i šarmom. I dok se one bave javnim poslom, njihova najstarija sestra Mirjana živi povučen život van kamera.

Mirjanu povremeno možemo videti na nekim od fotografija njenih sestara, a poznato je da je ona u srećnom braku i da poput Slobode ima dve ćerke.

Kako je jednom prilikom Dragana izjavila za medije, Mirjana je završila muzičku akademiju i radi u EPS-u. Sloboda i Dragana s vremena na vreme objave zajedničku fotografiju sa svojom starijom sestrom.

Sestra Jane Milić Ilić

Glumica Jana Milić Ilić publiku je osvojila glavnom ulogom u seriji „Istine i laži“ i u hrvatskoj seriji „Larin izbor“, a godinama važi za jednu od popularnijih umetnica.

Jana je veoma posvećena porodici, a poznato je da je u srećnom braku sa suprugom Mišom Ilićem sa kojim ima sina Đorđa. Međutim, malo ko zna da glumica ima i sestru Anu sa kojom je veoma bliska, ali sa kojom nema prilike da provodi puno vremena. Razlog je to što njena sestra ne živi u Srbiji.

Kako je jednom prilikom Jana ispričala, ona je zaposlena na montrealskom Univerzitetu Makgil, jednom od najcenjenijih na svetu.

Pored toga, jednom prilikom je proglašena građankom meseca i učestvovala je u brojnim projektima.

„Moja sestra radi na Makgilu, najpoznatijem i najprestižnijem univerzitetu u Kanadi, a živi u kraju koji se zove Mala Italija u ulici Sen Loren“, rekla je Jana u jednom razgovoru za Hello.

Kako je objasnila, sa sestrom je uvek imala lep odnos.

„Ana i ja smo i ranije bile bliske jer, naravno, imamo samo jedna drugu“, istakla je Jana.

Sestra Jelisavete Orašanin

Jelisaveta Orašanin Teodosić godinama važi za jednu od najzgodnijih srpskih glumica. Supruga proslavljenog košarkaša Miloša Teodosića uživa u odgajanju dece, kao i u građenju svoje glumaček karijere, a pored supruga, velika podrška joj je i sestra Milica.  Iako se retko pojavljuje s njom u javnosti, one su veoma bliske. U prilog tome govore i fotografije na mrežama.

Milica koja živi i radi u Los Anđelesu, diplomirani je stomatolog a na društvenim mrežama najčešće objavljuje fotografije sa svojim sinom.

Sestra Katarine Radivojević

View this post on Instagram

A post shared by Jasna Bakic (@foodiejazz)

Srpska glumica Katarina Radivojević proslavila se ulogom u „Zoni Zamfirovoj“ „Čarlstonu za Ognjenku“, a poznato je da više od 10 godina živi u Americi gde gradi karijeru. U SAD živi i njena rođena sestra Jasna sa kojom je veoma bliska.

Ipak, s vremena na vreme na društvenim mrežama njih dve objave zajedničke fotografije, a primetno je da sestre dosta liče jedna na drugu.

Jasna se, pak, odlučila za život daleko od očiju javnosti. Živi sa suprugom u Los Anđelesu i, prema pisanjima domaćih medija, radi u jednom restoranu na Beverli Hilsu.

Sestra Marte Bjelice

Glumica Marta Bjelica koju ste gledali u serijama „Močvara“ i „Državni službenik“ takođe važi za jednu od najlepših umetnica. Njena sestra Petra doktorirala je na književnosti i ne eksponira se u javnosti.

Sestra Tamare Dragičević

Tamara Dragičević važi za jednu od popularnijih glumica, a javnosti je poznato da je njen brat Miša Dragičević takođe glumac. Međutim, malo ko zna da Tamara ima i rođenu sestru Mariju koja se ne bavi javnim poslom.

Marija je dugo radila u Dubaiju kao stjuardesa, a ove godine je na svet donela devojčicu Petru. Sada Tamara i ona zajedno uživaju u danima majčinstva, a fotografije na kojima su sa svojim ćerkama bude najlepše emocije.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram