Jelisaveta Orašanin je zapalila Instagram seksi videom sa plaže, a komentar Aleksandre Jeftanović je sve nasmejao

Foto:printscreen/instagram.com/jagodenamagli

Digla je temperaturu do ključanja.

Naša poznata glumica Jelisaveta Orašanin trenutno uživa na zasluženom odmoru.

Ona je ove godine, zajedno sa kolegama Milošem Bikovićem, Tamarom Krcunović i Miodragom Radonjićem, predstavila premijeru predstave „Laž“ u Beogradskom dramskom pozorištu. Karte su za tren oka bile rasprodate za jednomosečnu postavku u Beogradu, a nakon toga su krenuli na veliku turneju.

Potom je usledila selidba iz Bolonje, koja joj nije lako pala. Ona i Miloš su se 2019. odselili iz prestonice, kada je jedan od naših najboljih košarkaša potpisao ugovor sa Virtusom iz Bolonje. Objave i komentari Jelisavete svedoče da se par, kao i njihovo dvoje dece, odomaćio i da im je život u italijanskoj provinciji itekako prijao.

Posle niza objava sa turneje, predstava i selidbe, Jelisaveta je zapalila Instagram kratkim videom u bikiniju. Žuti mini kupaći i preplanuli ten su dovoljni da privuku sve poglede, a na Jelisaveti ostavljaju bez daha. Glumica nikada nije krila da posebnu pažnju posvećuje treninzima i zdravoj ishrani, a sada su njen trud i posvećenost nikad primetniji.

Ono što prvo zapada za oko su Jelisavetini savršeni trbušnjaci i tanak struk. Izražena ramena, savršeno oblikovane ruke i butine, bez trunke masti i sala, uz definisane mišiće –  prizor je na koji mnogi nisu ostali nemi.

Naše poznate voditeljke, glumice, influenserke pohrlile su da pohvale i izraze žensku solidarnost, pa su se tako ispod videa nizali razni komentari. Aleksandra Jeftanović, koja takođe sve fascinira fenomenalnim izgledom i savršenim stajlinzima sa odmora u Italiji, našalila se uz komentar „Ajmo sad svi kući“, dok se sa njom složila i poznata dizajnerka Nina Karlavaris.

Uz emodžije vatrice glumica Ivana Dudić je napisala „Kuku kukuuuu“, a najveći broj njih se složio da smo svi izgibili apetit. Staša Koprivica je napisala: „Neću jesti više nikad.“, a s njom su se složile i pevačica Kaja Ostojić koja je rekla: „Ma HAOS. Taman mi je ovo trebalo da vidim i da ne večeram“, ali i „Hahahah kretenu, upravo sam pljunula ovo sto jedem“, bio je komentar jedne Mine.

Bonus video: Trikovi za punđu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram