Kako je moguće da mala Zone toliko liči na veliku Zone a nisu u srodstvu?

Kao mala Zone očarala je Srbiju, a neverovatno je koliko danas glumica Jana M. liči na Katarinu R.

U filmu „Zona Zamfirova“ Zdravka Šotre svojevremeno je igrao krem srpskog glumišta, a neke glumce vinuo je u zvezde.
Među dobro poznatim glumcima pojavila se i jedna dvanaestogodišnjakinja, koja je očarala publiku za relativno kratko pojavljivanje u filmu.

Reč je o Jani Milosavljević, koja je tumačila malu Zone. Devojčici je ovo bila prva značajnija uloga, i tada je otkrila da je gluma njen životni poziv. Mnogi su primetili da Jana sad liči na Katarinu Radivojević, koja je glumila naslovnu ulogu u filmu koji je Jani bio debitantski. Kasnije smo je viđali u raznim ostvarenjima, poput „Vojna akademija“, „Žigosani u reketu“ i „Državni službenik“, piše Hello.

Jana Milosavljević Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Čini se da je Jani, koja je inače ćerka pevača grupe Galija Nenada Milosavljevića, ova karijerna odluka donela i sreću u ljubavi.
Na poslu je pre šest godina upoznala svog supruga, glumca, reditelja i scenaristu Filipa Gajića.

Uprkos tome što joj je suprug stariji od nje 23 godine, Jana i Filip su osetili varnice i uplovili u romansu koja još traje. Godine 2017. dobili su sina Joakina, a lepa glumica ispričala je jednom prilikom da njihovo dete nije imalo ime prvih mesec dana.

Katarina Radivojević Foto: Antonio Ahel/ATAImages

„Imali smo muke, nikako nismo mogli da se dogovorimo. Mesec posle rođenja dete nije imalo ime, svako ga je zvao kako je hteo, nije ga imalo ni kad smo krenuli da ga prijavimo. Pred vratima opštine Zvezdara odlučili smo se za ono koje su Filipova deca izabrala. Mada ga i dalje zove ko kako hoće“, ispričala je Jana svojevremeno za magazin „Gloria“.

Foto Antonio Ahel/ATAIm; Printscreen/YouTube

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram