Poznate ljubavnice koje su postale supruge

ljubavnice supruge
Foto: Instagram/djoganivesna/jovanagajic/isidorabjelicapajkic

Od Vesne Đogani do Anđeline Džoli.

Pojedini brakovi među poznatima i kod nas i u svetu počeli su prilično burno. Dešavalo se tako da se iz preljube rodi nova veza koja se pretoči u brak.

Vesna Đogani

Još u srednjoj školi krenula je u plesnu školu „Đogani fantastiko“. Tu je upoznala Slađu i Đoleta Đoganija, a kada su se oni razišli, odlučila je da ostane sa Đoletom.

U domaćoj štampi se dosta pisalo o tome kako je Đole Slađu varao sa Vesnom, ali oni su u nekoliko navrata demantovali to. Naime, on je istakao da se od Slađe razveo u novembru 2001. godine, a da je tek osam meseci kasnije započeo vezu sa Vesnom.

Uglavnom, s njom je u julu 2006. godine dobio sina Adrijana. Nakon toga Vesna se nakratko povukla sa javne scene kako bi se posvetila sinu. Isto je učinila i u januaru 2014. godine kada je rodila ćerkicu Lauru. Inače, Đole iz prvog braka sa Slađom Delibašić ima dve ćerke.

Isidora Bjelica

Srpska spisateljica Isodora Bjelica, koja je preminula pre dve godine, bila je udata za 15 godina starijeg profesora dramaturgije i filmskog scenaristu Nebojšu Pajkića. On je iza sebe imao dva braka, a jedino se sa Isidorom venčao u crkvi.

Pošto joj je bio profesor, vezu su započeli tek kada je Isidora završila fakultet. Venčali su se kada je on imao 41, a ona 27 godina.

Početak njihove ljubavne priče nije mnogo obećavao.

„Osuđivali su nas na sve načine, jer, em što je Nebojša tada bio u građanskom braku, em što je stariji od mene 15 godina. Međusobno su se kladili, čak je postojala neka javna anketa o tome koliko će naša veza trajati. Mislim da je najoptimističnija prognoza bila pet godina. Ali ne treba se kladiti na opičene umetnike. Meni su uzor bili Gala i Dali, oni su mi davali nadu da ima velikih ljubavi koje traju i kod umetnika“, govorila je Isidora.

Jovana Grujić

Za atraktivnu manekenku Jovanu Gajić čulo se kada je počela vezu sa bivšim reprezentativcem Srbije Zoranom Bambijem Tošićem. I odmah je počelo da se priča da je baš ona kriva za njegov razvod od supruge Dijane.

Te 2013. samo par nedelja nakon razvoda Bambi je viđen sa Jovanom. Javnost je bila ubeđena da je veza trajala i dok je bio oženjen, a da su javno počeli da se pojavljuju čim se on razveo.

Nakon milionskog razvoda Tošić je počeo da živi da Jovanom u vanbračnoj vezi. On i njegova nevenčana supruga postali su roditelji i sve je delovalo idilično.

Onda su počele da se nižu vesti o prevarama. Prošle godine se šuškalo i da se rastaju jer otvorena veza koju su imali navodno nije opstala.

Jasminka Varešanović

Pevač Hari Varešanović iza sebe ima burnu prošlost i turbulentan ljubavni život, a kako je u više navrata istakao, žene su mu najdraži porok.

Naime, pevaču se desila velika ljubav u mladosti sa Aidom, kada je imao 19 godina. Venčali su se krajem 1983. godine, a dve godine kasnije rodila se i ćerka Nađa.

Varešanović je u jednom intervjuu priznao da je tada bio isuviše mlad i nespreman za ulogu oca, ali skoro deceniju kasnije, 1994. godine, u braku sa Aidom dobio je i sina Damira.

Međutim, Hari je u međuvremenu priznao da je svoju drugu suprugu Jasminku upoznao još 1994. godine, dok je uveliko bio u braku sa Aidom, te da je tek tada shvatio šta je to prava ljubav.

„Sa suprugom sam ostao u braku, kompromisnom braku. Zbog dece“, istakao je tada Hari, priznajući da već godinama unazad živi na relaciji Sarajevo-Minhen zbog Jasminke. Sa njom se venčao 2010. godine, nakon što se razveo od Aide.

Anđelina Džoli

Verovatno najpoznatija ljubavnica na svetu koja je postala supruga jeste Anđelina Džoli. Ceo svet je gledao kako hemija između nje i Breda Pita pršti u filmu Gospodin i gospođa Smit. I nastao je nezvanično najseksi poznati par iako je Bred Bit uveliko bio u braku sa Dženifer Aniston.

Iako se Bred u početku pretvarao da se ništa ozbiljno nije dogodilo na snimanju, na kraju je priznao da oseća nešto prema Anđi.

Očekivano, Dženfer se razvela od Breda 2005, a on je počeo da živi sa Anđelinom. Dobili su i usvojili decu, a venčali se kasnije, 2014.

Ipak, bajka nije potrajala zauvek, već su se razveli, i to burno.

Amber Herd

Džoni Dep je dugo bio u vezi sa Vanesom Paradi. Ipak, kada je počeo da radi na filmu Dnevnik sa rumom, saznalo se da je počeo aferu sa glumicom Amber Herd.

Onda je raskinuo desetogodišnju vezu sa Vanesom i oženio se 28-godišnjom Herd. Venčali su se u februaru 2015. godine u Los Anđelesu, a već godinu dana kasnije objavili da se razvode.

Melani Grifit

Kada je Antonio Banderas upoznao Melani Grifit na snimanju filma Previše, ostvario mu se san da konačno sarađuje sa svojom omiljenom glumicom. Na setu su se među njima brzo rodila strastvena osećanja.

A oboje su tada bili u braku. Paralelno sa poslednjim snimanjem na setu prekinuli su svoje trenutne veze i konačno su mogli da se venčaju. Bili su u braku skoro dve decenije, do 2015. godine.

Žizel Bundšen

Tom Brejdi je započeo vezu s glumicom Bridžit Mojnahan 2004. godine, da bi raskinuli krajem 2006. godine kada je ona bila trudna. Nakon toga se saznalo da je Tom bio u vezi sa supermodelom Žizel Bundšen.

„Prolazak kroz to traumatično razdoblje kada sam bila slomljenog srca i trudna okrenulo je moj život naglavačke“, ispričala je jednom Bridžit.

Uprkos svemu, Tom i Žizel su se venčali, dobili decu, a ceo svet je govorio kako su jedan od najlepših i najskladnijih parova, prava idealna ljubav.

Nedavno je ipak pukla vest da se – razvode.

Džulija Roberts

Glumica Džulija Roberts i snimatelj Danijel Moder zavoleli su se dok su oboje imali partnere. Naime, par se upoznao 2000. na snimanju filma Meksikanac, a on je tada bio u braku sa šminkerkom Verom. A Džulija je imala dečka, glumca Bendžamina Brata.

Ubrzo su napustili svoje partnere.

„Odmah sam se zaljubila u njega. Htela sam da budem sa njim. Nisam mogla da prestanem da razmišljam o njemu, a znala sam da ću biti u problemu“, rekla je Džulija svojevremeno koja se za Danijela udala 2002. i s kojim ma troje dece.

Kamila Parker

„U braku nas je bilo troje,“ rekla je jednom prilikom princeza Dajana.

Tako je Kamila Parker postala jedna od najpoznatijih ljubavnica na svetu.

Zanimljivo je da današnji britanski kralj Čarls upoznao Kamilu pre nego se oženio Dajanom, a ona mu je postala ljubavnica par godna nakon svadbe sa Ledi Di.

Nakon kraha sa Dajanom Čarls se venčao sa svojom dugogodišnjom ljubavlju koja je danas supruga kraljica.

BONUS VIDEO: TOP 10 najlepših devojaka i žena tenisera

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram