Gde je nestala prva žena Boška Obradovića

boško obradović
Boško Obradović Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Sećate li se njegove prve supruge?

Van političke pozornice, Boško Obradović poznat je kao otac i suprug koji pritom, s vremena na vreme, javno iskaže pažnju prema svojoj Juliji.

Obradović je svojevremeno kazao da njegova supruga Julija ne želi da se ističe i da je posvećena njihovoj velikoj porodici.

„Moja supruga Julija je, kao i ja, poreklom sa sela, sticajem okolnosti rođena je u dijaspori, visoko je obrazovana, posvećena porodici i ne želi da se eksponira u javnosti“, naveo je Obradović, uz napomenu da se on dovoljno eksponira za celu porodicu.

Lider Dveri je pre sedam godina upoznao Juliju Obrenović. Bila je razvedena, sa dvoje dece. Godinu dana kasnije venčali su se u seoskoj crkvi u Vranićima blizu Čačka.

Ali neki se sećaju da je Obradović pre Julije bio u braku.

Samo, malo ko više pominje Vesnu, profesorku klavira s kojom Boško ima troje dece.

Sa Vesnom je sve počelo davno, još na fakultetu. Studije književnosti dovele su Boška u Beograd. Vesna je živela na Banovom brdu, a završila je Muzičku akademiju i danas je profesorka klavira u Čačku. Zanimljivo je da je Obradović svoju sugrađanku sreo tek u Beogradu, i to u dugačkom redu u studentskoj menzi, piše riznicasrpska.net.

Nisu se razdvajali od prvog ručka i zajedno su otkrivali nova mesta u srpskoj prestonici. U osam godina braka dobili su troje dece.

Ubrzo nakon venčanja vraćaju se u Čačak svojim porodicama, završavaju fakultete i zapošljavaju se u rodnom gradu.

„Nismo imali želju da ostanemo u Beogradu iako ja zbog Dveri i poslovnih obaveza u biblioteci imam dovoljno Beograda. Volimo porodični mir, usporenost koju pruža život u unutrašnjosti. Supruga je profesorka klavira u srednjoj muzičkoj školi, a ja sam se 2002. zaposlio u Gradskoj biblioteci“, kazao je svojevremeno Boško.

Ali onda se ljubav raspršila. Kako je kazao, pokušao je da sačuva brak, ali nije uspeo, i to baš usred kampanje za izbore.

Čaršija je nagađala koji su razlozi za razvod, ali dok vest još nije sasvim ni sazrela – Boško je našao novu ljubav, Juliju, kojom se oženio 2016. godiine.

Vesna je, s druge strane, ostala sasvim skrvena od javnosti. Nastavila je svoj posao, posvećena je muzici i danas je i dalje profesorka klavira u srednjoj muzičkoj školi u Čačku. Povremeno na Jutjubu bude objavljen i neki snimak s njenog nastupa.

Čini se da je Vesna takođe našla sreću u ljubavi, i to sa kolegom iz škole.

Kako stoji na njenom profilu na Fejsbuku, ona je sada ponovo u braku.

Sa novim partnerom rado deli fotografije na kojima su zagrljeni, deli i prizore sa putovanja na koja ide.

Za Osmi mart je ponosno pokazala koliko joj znači pažnja učenika.

A nedavno je povodom rođendana podelila i jednu fotografiju – sa ćerkom koju ima sa Boškom.

Inače, Vesna Janjić je rođena 1976. godine u Čačku. U rodnom mestu završava Osnovnu muzičku školu ,,Dr Vojislav Vučković“. Srednju muzičku školu ,,Mokranjac” u Beogradu upisuje 1991. godine i završava je kao đak generacije u klasi prof. Radojke Jovičić. Za najbolje odsviran diplomski ispit dobija stipendiju Marije Kern 1995. godine i iste godine upisuje Fakultet muzičke umetnosti u Beogradu. Diplomira 2000. godine u klasi prof. Dubravke Jovičić. Radila je u Beogradu u Muzičkim školama D. Jenko i V. Lisinski. Od 2001. godine stalno je zaposlena u Muzičkoj školi ,,Dr Vojislav Vučković” u Čačku na mestu profesora klavira i klavirskog saradnika na duvačkom odseku. A kako stoji na sajtu srednje muzičke škole u Čačku, njeni učenici su osvojili brojne nagrade na domaćim takmičenjima u Šapcu, Nišu, Aranđelovcu, Vranju, Beogradu, Novom Sadu…

BONUS VIDEO: TOP 10 najlepših devojaka i žena tenisera

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram