Jedna noć je promenila sve: Sudbinska ljubav Zorane Mihajlović

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Bivša ministarka je srećno zaljubljena.

Zorana Mihajlović više nije ministarka rudarstva i energetike, a na njeno mesto došla je Dubravka Negre. Ipak, Zorana ostaje jedna od najmoćnijih žena na političkoj sceni Srbije, a njen ljubavni život takođe intrigira.

Ona je već dugo srećno zaljubljena u muškarca koji je njena srednjoškolska ljubav.

U pitanju je biznismen Vladimir Atanacković, a njihova ljubavna priča je nesvakidašnja. Uprkos tome što su jedno drugom bili prva ljubav, trebalo im je dve decenije da počnu da žive zajedno.

Zorana Mihajlović i Vladimir Atanacković Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Upoznali su se u srednjoj školi, a u trećoj godini su se zaljubili i uplovili u vezu. Ipak, različite životne odluke uskoro su ih razdvojile.

„Bili smo mladi kada smo počeli da se zabavljamo, ali smo bili ozbiljni, veza je potrajala čitavih sedam godina“, svojevremeno je otkrila ministarka.

Vladimir je otišao van Srbije, a Zorana je počela političku karijeru. Takođe se udala i dobila sina Dragana.

Foto: B.P./ATAImages

„Vladimir je čovek koji je nasledio pedesetogodišnji biznis svojih roditelja koji su radiili u inostranstvu. Vladimir je proveo i radio 25 godina u Italiji. Završio je američki univerzitet, govori nekoliko stranih jezika. Dakle, potpuno i ekonomski samostalan“, rekla je jednom prilikom Zorana za Nedeljnik.

Do ponovnog susreta starih ljubavnika došlo je u jednoj novogodišnjoj noći – a iskre su ponovo sevnule.

„Kada bi Vlada dolazio u Beograd, uvek bi se javio. Vremenom su viđanja postala sve češća, da bismo konačno, za jednu Novu godinu, seli i sebi priznali da smo zapravo u vezi“, rekla je ministarka.

Tajna njihovog dobrog odnosa je u tome što su pri ponovnom susretu već bili formirane ličnosti.

„Imali smo period kada smo bili razdvojeni, živeli smo odvojene živote i probali nešto novo. A onda smo se ponovo našli i shvatili da je to je to. Možda je baš to razlog našeg opstanka, to što smo se sada kao zreli ljudi sreli i što znamo šta hoćemo“, ispričala je Zorana medijima.

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Od tada su u harmoničnoj vezi, a Zorana je otkrila i da Vladimir i njen sin imaju sjajan odnos. Uvek ističe da je partner podržava u najtežim trenucima.

„Krize u ljubavi postoje samo u zavisnosti od onoga što vas pokreće. Ako između dvoje postoje ljubav i poštovanje i ako ih to pokreće, onda ta ljubav mora da opstane bez obzira na teške trenutke. Ako ste borac i imate energiju da čuvate ono što volite, onda ćete uspeti. Nas dvoje ne gledamo ko će kome prvi da popusti u nečemu, sve rešavamo dogovorom, mada ruku na srce, nije ni bilo mnogo teških situacija“, izjavila je ranije.

***

BONUS VIDEO: Tamara – srpska hirurškinja u Brazilu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram